Fremtidens medisin II (BALDRON med storsatsing på Alternativmessen)

posted in: Nyheter | 0

Noen tanker og en hjertelig invitasjon til Den Store Alternativmessen på Lillestrøm, 18.-20. november 2011

Baldron har satset stort med hele 5 stands og 12 foredrag – om liksom alt mellom himmel og jord….

Kjære medmennesker!

Den store alternativmessen på Lillestrøm går av stabelen nå på fredag. Vil avisene denne gangen bemerke litt mer enn bare spådamer og healing, indianerhøvdinger og engleskole? Vil de legge merke til at ”Alternativt Nettverk” dette året på en meget seriøs måte har tatt brodden av angrepene ved å sette søkelyset på eget forbedringspotensial og utveksling for et bedre fagmiljø?

Vi i BALDRON har latt oss overbevise om at alternativmessen 2011 kan stimulere til et gjennombrutt for en opplyst, fornuftbasert helhetsmedisin i Norge – en medisin som knytter an til eldgammel folkeviten og fersk inspirasjon ”rett fra himmelen”.  Og vi skal selv være med! Vi bidrar med 5 Stands og  12 foredrag til ulike temaer  – rundt vann, stråling, ernæring, blomstermedisin, frekvensterapi, oppdragelse og åndelighet….

Det er mye spennende mellom himmel og jord – la oss snakke om det! Det er mye helbredende og inspirerende i vår tid – la oss se på det sammen! Ta en titt, stikk innom – vi gleder oss til å se deg på messen stand 7-20-25.

 

Vi skal dele det vi har – også fysisk:

  • rent og levende vann fra egne filtre og virvlere
  • ”supermat”-drikker; cellagon – et alkaliserende vitalkonsentrat av utvalgte frukter, grønnsaker og urter
  • Den berømte mirakelplanten Aloe arborescens som nå er kommet fra Amazonas via våre italienske venner il Norge; Lily

 

Og hvis du trenger en pause fra de mange inntrykkene på messen , så kan du ta en ”Power-nap” på vår energimadrass med skjermende himmelseng-baldakin…

 

Velkommen!

 

Marianne og Raphael, Ingelin og Renzo, Hjördis og hele BALDRON teamet