Julehilsen fra BALDRON

posted in: Nyheter | 0

I dag ligger snøen florlett over frossen jord. Månen er i ferd med å forsvinne, men sola snur! Det betyr at lyset snart skal vokse – så som i himmelen, så og på jorden. Snart er det tid for tilbakeblikk og visjoner for det nye året.

 

2011 var for BALDRON et viktig år. Da vi i mars arrangerte det første vannsymposiet, stod vi ganske alene. I mellomtiden har oppmerksomheten rundt vannsaken vokst, og vi har til neste års symposium flere støttespillere. Water 2012 blir vår første storsatsing i 2012!

 

Miljømedisinutdanningen som startet så forsiktig i mai, har i løpet av høsten blitt trygt etablert, med en aktivt, øvende terapeutgruppe og videregående kurs kommende vår. Begeistret interesse og støtte  varmer og oppmuntrer til videre innsats når vi nå starter neste kurs i januar.

 

2011 var også året da byggbiologien ble skikkelig etablert med eksamen og tre kull studenter som nå er virksomme som byggbiologer – i Tromsø, Bergen, Telemark og på Østlandet. Byggbiologien fikk for oss en ny dimensjon i det øyeblikket vi kjøpte tomt og begynte med konkrete planer for etablering av et miljømedisinsk/byggbiologisk senter. Det skal vi jobbe videre med i 2012, så får neste års beretning vise hvordan den reisen ble.

 

Vi kan vel trygt si at Klima(ks)-arrangementet i høst ble tatt godt imot. For oss var det ekstra gledelig at vi kunne sette fokus på disse dagsaktuelle spørsmålene og skape bevissthet om vår tids utfordringer på både materielt og spirituelt plan samtidig.

 

BALDRON vokser. Kanskje kan vi si at vår ideelle virksomhet på en naturlig måte har vokst mer sammen med våre produkter og tjenester. www.baldron.org er vår hjemmeside i ny drakt. Der er hele vår virksomhet samlet under et tak – med linker til de andre sidene og aktivitetene. www.baldron.no er vår nye nettbutikk.

 

Nettbutikken har vi brukt mye tid og krefter på å utvikle. Forhåpentligvis oppleves den som tiltalende og oversiktlig. Likevel: Vår personlige kontakt med kunder og venner er det viktigste, så vi prioriterer personlig rådgivning så langt vi makter. Hele tiden søker vi å utvide våre kunnskaper og formidle videre etter beste evne.

 

Nå starter vi reisen til julestjernen. I juletiden, i vårt hjertes krybberom, kan vår egen ledestjerne lyse frem. Måtte den skinne på liten og stor og glitre oppmuntrende i snøen foran våre føtter. Med dette vil vi ønske alle våre venner og kjente, kunder og partnere en GLEDELIG JUL OG ET GODT NYTT ÅR!

Hjertelig hilsen BALDRON teamet

Marianne & Raphael, Ingelin & Renzo, Hjørdis og Paal Joachim