BALDRON SENTER midt i byen! – en vellykket åpningsfest!

posted in: Nyheter | 0

Nye BALDRON lokaler i Oslo;

I overkant av 70 mennesker var innom hos oss på åpningsdagen. Vi er veldig fornøyd med lokalene våre: skjermet og miljøvennlig, med vakre farger. Vi er der bare delvis foreløpig, siden det koster litt jobb å få kablet telefon og internett i våre dager. Kan dere ikke ha trådløst, da? Det er jo så praktisk…

I forvandlingens tegn…

Endelig har vi tatt skrittet og fått egne salgs- og kontorlokaler, møte- og terapirom i Oslo sentrum.! Nå blir det BALDRON senter i en vakker villa i Fastings gate 4 ved Stensparken i Oslo. Les mer om huset i nybarokk-stil her.

Selvstendigheten skal feires med åpningsfest 26.september. Mat og drikke, musikk og et knippe interessante innslag. Kom og vær med oss å feire!

Kvelden før – tirsdag 25.9. – inviterer vi til spennende foredrag på Unity senter, Møllergata 23. Kl.18: Forvandlingens dynamikk. Vi tenker fremtid og vil gi en rekke gode tanker i forkant av finanskrisen som forventes å slå inn for fullt de kommende månedene. I tillegg blir det demo på miljømedisin – testing og avgiftning.

Høstens store begivenhet er uten tvil RADIATION 2012. Dette har vi jobbet fram i to år; du får en unik anledning til å møte et virkelig enestående knippe foredragsholdere og debattanter. Et program for den våkne….. med Lysfestivalen som kunstnerisk avslutning. Vi tror nemlig på at lyset vil vinne fram i den store forvandlingen som ryster verden for tiden….

Mer om det kan du høre på tirsdag kveld og på  åpningsfesten.

Altså tilbake til BALDRON Senteret Oslo:  Vi har malt med skjermingsmaling og vakre, naturlige farger fra Biopin i laseringsteknikk – malt av kunstner-arkitekten Aron Fabian med gode hjelpere. Vi synes det blir finere og finere. Og lokalene er så godt skjermet at du må gå ut for å få dekning med mobilen. Og det midt i byen! Inne har vi bare skjermede lamper og absolutt sparepærefritt miljø! Vi har funnet vakre møbler, til og med fått givendes et piano …… Alle som kommer kan få lov å spilleJ Og gjerne ta en sang. Vi skal koke te og kaffe og servere førsteklasses vann – og litt mat og andre godsaker på åpningsdagen. Da vil vi også ha noen overraskelser. Og presentere våre samarbeidspartnere i det voksende BALDRON-nettverket. Vil du være med?

Du er hjertelig velkommen!

Hilsen Marianne og Raphael og et voksende BALDRON-team