Framtidsfrø – og Jorda i forvandling. Sommerbrev

posted in: Nyheter | 0

«Det skjer så  mye på en gang”, sukket min venn Jan Bang i dag tidlig i telefonen, da vi snakket om fremtidsfrø-festivalen i Hurdal og geomanti-seminaret med verdenskjente Marko Pogacnik neste helg, før han la til: ”Men det er jo bra!”.  Selv som leder i Norsk Økosamfunn Forening kan han ikke komme til noen av disse to meget viktige arrangementene fordi han underviser Permakultur i Nord-Norge….

Dobbeltbooking er blitt like vanlig i norsk alternativ- og pioner-miljø som ved US- flyselskap….

Kan vi kanskje koordinere oss bedre? Vi i BALDRON gjør alt  vi kan for å samkjøre oss med de gode kreftene  og de lyse hjertene som har bestemt seg for å så og stelle fremtidsfrø. Derfor inviterer vi i dette nyhetsbrevet til to arrangementer samtidig og håper at du, kjære medmenneske, finner veien til et av dem.

Tiden er inne. Sjansene er store. Og avgrunnen er dyp

Vi ser bestialiteten rett i øynene –  i Syria (spesielt hvis vi tar et blikk bak kulissene), og på en enda mer subtil måte i EU sine planer om et Euro-diktatur som stille forsøkes presset gjennom i disse søvnige sommerukene. (Heldigvis er det mange som er våkne, fra grasrota til den modige tyske  presidenten – en som er oppvokst i et diktatur.) Les mer i mitt blogginlegg.:

 

”Der nøden er størst, vokser også det hjelpende,” sa Hölderlin. Himmelen kommer nær, liksom. Vi ser ned i avgrunnen – og vingene vokser.

Det er mye som må falle sammen for at det nye kan falle på plass. Et bærekraftig samfunn må bygges på nye fundamenter. Men hvis vi arbeider målrettet, så går det an å redde over mye substans til denne nye byggeplassen…

 

En stor økonomisk krise er innen rekkevidde. Det renommerte ”LEAP1 instituttet, opprinnelig etablert som planleggingsinstrument for selveste EU, varsler fullt sammenbrudd innen september / oktober. Les det empiriske materialet bak dette varselet; sjekk hvor presist LEAP / Anticipation hadde forutsagt den forrige (relativt milde) finanskrisen, samt mange andre viktige utviklinger  – og vurder selv.

 

Mitt personlige råd er: La oss bli venn med transformasjonsbølgen – så kan vi surfe på den. La oss skape samhandling i næringslivet – så glemmer  vi darwinismen. 2

Og ikke minst: koble oss til en Jord i forvandling. En planet som har liv i seg, og dermed bevissthet og utvikling. Det er det som er fokus i dette nyhetsbrevet.

 

Hjertelig hilsen fra Raphael

 

Og BALDRON Teamet

Marianne

 

Ane Mari

Harald

Paal Joachim

Di An 3

 

_________________________

1  The GloalEuropean Anticipation Bulletin (GEAB) is the official publication of the LEAP/E2020 Institute, which delivers a politically and financially independent analysis of the coming developments in Europe. All escalation steps of the euro crisis have been predicted correctly by LEAP. LEAP is funded solely by the subscribers of the GEAB and addresses mainly politicians, business leaders and investors.http://www.leap2020.eu/Everything-you-wanted-to-know-about-GEAB_r28.html

2   Å drive salg OG en Ideell Forening er en spennende utfordring. Vi jobber intenst med å finne nye veier bortenfor kommersialisering, reklame-suggesjon og egoisme som ellers sprer seg også blant mange selgere av ”alternative” helseprodukter.

3 Som du ser er medarbeiderstaben vokst. Vi skal presentere dem en etter en, med alle sine flotte talenter, i de neste utsendingene. Du vil for øvrig også møte vår medarbeiderinne Ane Mari Aakernes i Hurdal  – hun er filmskaper og glødende økolandsby –entusiast fra sitt mangeårig ophold i Mexico.


 

 

.