Julebrev til våre venner og kunder

posted in: Nyheter | 0

Jula handler om noe nytt som skal fødes. Englene jubler, okse og esel takker, hyrdene vitner. Men den gamle orden gir ikke slipp. Den må forvandles med tålmodighet og kjærlighet.

 

Gjennom hele 2012 har nye impulser trengt seg fram. Maktspill er på vikende front, ser det ut til. Løgn blir avslørt nokså umiddelbart – om ikke i pressen, så i hvert fall i de uavhengige mediene og på internett. Og bare vent: Sannheten om misbruk av mobilstråling – for klima, kommers og krig – er på vei inn i dagslyset, takket være modige folk som Barrie Trower. Og vi er takknemlige for at nettopp vår medarbeider Harald Kautz-Vella har klart å avsløre noen skjulte sammenhenger mellom geo-engineering, smørkrisen og de elendige avlingene de siste årene.

 

I årets mørkeste dager fødes det som er mest dyrebart i mennesket: det lille, sårbare, ømme, men fremtidsfrekke ”JEG ER”: Jeg er veien, sannheten og livet. Denne ukuelige kraften blir selve grunntonen i framtidas samfunn, et kvantesprang ut av løgn og angst. Overgangen til en ny tidsalder i Mayaenes hellige kalender faller sammen med 2000 + 12 år etter Kristi fødsel.

Hva har så vi i Baldron gjort dette året?

Vi har

–       i 52 arbeidsuker lyttet og levert, etter beste evne skaffet, utviklet og solgt varer til dere, våre våkne og bevisste kunder. Det er dere som har holdt oss i ånde og som har gitt Baldron mulighet til alt det andre, nemlig:

–       gjennom 3 storsatsinger – vannkonferansen i mars, lyskonferansen i mai og Open Mind Conference RADIATION2012 i oktober – har vi gjort hva vi kunne for å vekke interesse for de brennende framtidsspørsmålene vannkvalitet, lyskvalitet/lysforurensning og stråling/geo-engineering. Alle de tre eventene ble dokumentert med film og foredrag. Alle tre har blitt begynnelsen på en videre vei med forskning og engasjement og flere fremtidige konferanser. Spesielt Open Mind Conference med sine banebrytende forskningsfunn håper vi etter hvert vil fremstå som et tidsskille: Det var her, i oktober 2012, at vi sammen – gjennom dialog med og blant forskere – kom på sporet av det virkelige klimaspørsmålet i vår tid (se nede).

–       Gjennom hele andre halvår brukte vi store ressurser til å bygge, renovere, male, innrede, flytte. BALDRON-senteret midt i Oslo vokste frem som et fellesprosjekt, med mye dugnadsarbeid, like mye kunst som kontor, mat – og møtested, opplysning og terapi.

–       Samtidig renoverte vi en hytte som skal bli Baldrons nye bosted og hjemmekontor på landet. Her har vi realisert hele registeret  av byggbiologi og strålingsfrie hjem. Vi har lært mye underveis, og kan nå, med denne praktiske erfaringen, gå dypere inn i byggeprosjekter i 2013, som konsulenter i team med arkitekter, elektrikere, og som lærere i den nye utdanningen i byggbiologi. Dette ikke minst sammen med

–       Norsk byggbiologi forening, som ble stiftet i november, i forbindelse med diplomutdelingen for de siste kursdeltagerne. Dermed er byggbiologien solid forankret sammen med

–       Klinghardts miljømedisin, som også snart får sin egen forening, og som dette året har tatt et stort skritt med flere utdanningsøkter, nå også i trinn to.

 

Det var fruktene av et enormt arbeidsrikt år. Skal vi så se tilbake på alt strevet som måtte til? Noen av kundene husker kanskje best disse skrekkmomentene, der hele bedriften  omtrent ble lammet av tilsynelatende uforklarlige hindre, for eksempel da

–       hele e-postsystemet så å si var ute av drift i nærmere to måneder

–       og den kablede telefon -og internettforbindelsen i Fastingsgate ikke lot seg installere gjennom syv måneder, til tross for utallige support-henvendelser og teknisk assistanse

–       og da alle nettsidene ble hacket og måtte lages fra scratch, kun en måned før Open Mind konferansen

–       i tillegg til at vi nesten er blitt vant til at nettbutikken ”mister” bilder og tekster flere ganger pr. år. (Det skjedde for øvrig igjen nå på fredag, midt i siste julehandelen, og er ennå ikke reparert).

I slike øyeblikk vet vi at vi skal vokse med motstanden – og takker i alle fall for den spesielle oppmerksomheten vi får for vårt arbeid….

 

 

Når vi ser tilbake på det magiske året 2012, så ser vi noen highlights:

–       Årets hendelse: Open Mind Conference – og internasjonalt Global BEM

–       Årets avdøde: På internasjonalt plan Rosalie Bertell – og på personlig plan Mariannes far

–       Årets bok: Ben-Aharon ”The event”– og i Norge ”Folkefiender” av Trond Skaftnesmo

–       Årets forskningsgjennombrudd: Geo-engineering stopper plantevekst (spraying av nanokrystaller kombinert med HFstråling gir piezo-effekt på cellenes biofoton-kommunikasjon og interferens med DNA)

 

Og dette er

–       Årets gode nyhet: 2012 var kun begynnelsen. Inspirasjonen øker i 2013 (men også anstrengelsen)

 

Solstormene som sannsynligvis kommer til å øke utover vinteren er ikke noe å være redd for – slik de som lager ”skjold” av nanopartikler i luften ser ut til å være. Det er et uttrykk for et levende kosmos som venter et svar fra levende mennesker. Mennesker som tenker med hjertet.

 

Gledelig jul!

 

Marianne og Raphael og hele BALDRON Teamet