Kampen om himmelen – in memoriam Rosalie Bertell

posted in: Nyheter | 0

Nanometaller, helse og luftbåren vaksinering

In memoriam Rosalie Bertell

 

De siste månedene har det haglet inn  med e-poster av et spesielt ”meteorologisk” innhold: Vi blir bedt, lokket og presset til å flytte våre bedriftsdata til det de kaller ”skyen”.  Data- og regnskapsgiganter som Microsoft, IBM og Visma, Telenor og utallige små aktører innen salg og nettdesign vil fortelle meg at tidens ånd kommer til uttrykk i dette magiske ordet ”nettskyen” og at jeg er nødt til å henge med i tiden. Jeg skal i full tillitt rette blikket opp mot himmelen der alle mine dataprogrammer og alle mine (personlige og forretningsmessige) data skal administreres, uten kræsj og fare. Utenfor mitt synsfelt , men praktisk talt samlet i en felles datahimmel.

 

Ved nærmere undersøkelse er denne himmelen ikke så luftig allikevel: Gigantiske underjordiske lagringsmaskiner (”servere”) i huler og bergverk , fordelt i kalde strøk på jordkloden,  som igjen er sammensluttet til en gigantisk, sammenhengende, elektronisk hjerne.

 

Virkelige skyer er vesener i stadig forandring. De oppstår av ”ingenting”, fortetter seg , sprer seg, løser seg opp igjen… En skikkelig, ordnende (h)ånd måtte til for i det hele tatt å kunne finne seg til rette i denne verden av overganger.

”Dich im Unendlichen zu finden

musst unterscheiden und dann verbinden…”

[For å finne deg selv i det uendelige

Må du skille og deretter binde sammen igjen.]

Johann Wolfgang Goethe: ”Atmosphäre”

 

 

Hvem setter kryss på himmelen?

 

Hva ser vi når vi med et våkent blikk iakttar himmelen over Oslofjorden? Det er ikke så mye av Howards og Goethes ”Stratus”, ”Cumulus” og ”Nimbus” igjen, derimot veldig ofte lange striper av ”skyer” som danner kryss på himmelen og en lett dis som legger seg foran himmelens blå hvelving og solas strålende hvitgull. Noen gang til og med et systematisk rutenett som gradvis sprer seg og blir et grått slør over hele himmelen.

 

Sola kjennes som om den var litt lenger borte. Stjernene litt mattere. Og noen blir trøtte av å være ute etter det har regnet. En nabo; bonde , ung og egentlig full av vigør, må alltid holde seg inne på visse dager med regn og mye striper på himmelen. Hestene hans nekter å drikke regnvannet. Han har sendt inn prøver av både vann og høy til et laboratorium – og innholdet av aluminium og barium vister seg å være 10 ganger høyere enn normalt gjennomsnitt. Hva kommer dette av? Dette høyet ville gitt hver hest tilsvarende 1,5 kg aluminium per år. Han spør: Hvem ødelegger høyet til dyra mine? Hvem setter kryss på himmelen? Og hvorfor er været blitt så rart i det siste?

 

 

En forsker-nonne får ”Den alternative Nobelprisen”

 

Mediene er fullstendige tause rundt dette temaet. Noen mener å finne et svar  ”på nettet” – altså igjen i denne ”himmelsk” underjordiske verden av digital utveksling. Her finnes det mye rart om ”Chemtrails”, altså nanopartikler som angivelig sprayes fra sivile og militære fly. Og med det samme kommer alle slags forklaringer og spekulasjoner om bakgrunnen. Konspirasjonstanker kan bli avhengighetsfremkallende – og lammende for viljen. Allikevel: Dokumentasjonen i filmen ”What in the World are they spraying?[1]kan ikke avfeies så lett. (se nede henvisninger til flere seriøse kilder).

 

Nonnen, legen og forskeren Dr. Rosalie Bertell varslet allerede i 2005[2] om fenomenet værmanipulasjon[3], ”vaksinering fra luften” og bruken av jordkloden som en del av  våpenteknologien[4]. Hun er en meget anerkjent miljøforkjemper, som takket være sin ubestikkelige, etiske holdning og  sannferdighet har sittet i viktige ekspertutvalg: på 80-tallet ved kjemiulykken i Bhopal/India, senere som medlem av Tsjernobyl-kommisjonen. Hun fikk tildelt ”Den alternative Nobelprisen”  (”The Right Livelyhood Award ”) i 1996[5] for sitt engasjement, støttet av ledende nobelprisforskere med politisk samvittighet.

 

 

Klimavåpen

 

Etter årtusenskiftet rettet hun all sin oppmerksomhet på en fare som nesten ingen ville se: misbruken av selve jordkloden til våpenteknologi – jfr. hennes oppsiktsvekkende bok ”Planet Earth: The Latest Weapon of War” med forord av Vandana Shiva [6]. Boka handler om geo-engineering: mekking med Jorda i store eksperimenter over hele kontinenter. Kunstige vulkanutbrudd. jordskjelv og tsunamier[7], utløst av mikrobølger kombinert med de svevende partiklene i atmosfæren som  danner et skjold mot kosmos og som gjør himmelen til et slags biljardbord for stråler på kryss og tvers[8].  I tillegg: regn og vind på bestilling, skyer og dis av (delvis radioaktive) tungmetaller og nanopartikler. Hun snakker ikke om noe som kan komme, hun mener det er noe som finner sted fra dag til dag i alle NATO-land samt  andre steder i verden. De industrielle og militære interessene som står imot denne avsløringen er minst like mektige som  atomlobbyen under den kalde krigen. Denne teknologien virker så ubegripelig kynisk  at man nesten ikke kan tro at mennesker kan finne på noe slikt. Det er denne disen på himmelen som alle kan se og som så få bemerker. ”Man ser bare det man vet,” sier Goethe.

 

Rosalie Bertell døde i juni 2012 i klosteret sitt i Pennsylvania/ USA, en uredd ”Grey Nun of the Sacred Heart”[9]. Hva var det som ga henne kraft til å stå fram med disse ubehagelige sannhetene mot mektige, militære interesser? Var det en troen på ”Kristi gjenkomst[10] i skyene” (Math. 24:30) som det heter i Det Nye Testamentet? Ånden går sine egne veier. Vi kan trekke en linje til Rudolf Steiner som snakker om nettopp skyenes rike som en livssfære rundt jorda, og mer: et symbol og reelt legeme av ”Den Oppstandene”.  Et legemet som skal holdes levende og hellig fordi det bærer all fremtid i seg.

 

Og vi?

Våger vi å se opp mot himmelen? Gjennom sløret av digitale pseudo-skyer, gjennom disen av svevende nano-metaller og ”airborne vaccines”?  Takler vi følelsene av angst, lammelse eller raseri som en slik oppvåkning kan fremkalle? Hvor stor må vel angsten for det spirituelle være hos makthaverne når de griper til disse fortvilte metodene?

 

Fakta og diskusjonsstoff for din personlige meningsdanning finner du på en rekke uavhengige kilder under og på høstens symposium ”Radiation 2012”. Der skal bl.a. Barrie Trower, den tidligere lederen for utvikling av mikrobølge- og klima-våpen ved britisk etterretning M16 fortelle fra sin insider-viten, ikke minst sammenhengene med innføring av nødnettet. Legen Dr. Dietrich Klinghardt vil presentere sin forskning rundt kroniske sykdommer , vaksinering og miljøbelastninger. For denne forskningen fikk han prisen ”Physician of the Year” ).

Den samtidige boklanseringen av ”Tre folkefiender” av Trond Skaftnesmoe[11] (utgitt med støtte fra ”Fritt Ord”) vil samtidig åpne spirituelle  innblikk i tidens lys og mørke – hvilke strategier av benektelse og manipulering som brukes mot kritisk miljøforskning og hvilke indre ressurser som må til for å bringe sannheten fram allikevel.

 

”Er du klar for skyen?” spør selgerne av online-tjenester. Mitt personlige svar er: jo klarere vi er i grunnøvelsen av å skille vesen fra illusjon, og forskning fra propaganda, desto bedre er vi forberedt på å møte det vesenet som egentlig vil komme fram i skyenes forvandlinger.

 

 

Raphael Kleimann, terapeut, aktivist, gründer (Foreningen BALDRON)

post@baldron.com

www.baldron.org

www.radiation2012.no

 

 

Mer om temaet på El-Symposium RADIATION 2012 i Oslo (19.-21.Oktober) som er dedikert Rosalie Bertell .  Se radiation2012.no

 


[1] https://www.youtube.com/watch?v=jf0khstYDLA

[2] http://www.youtube.com/watch?v=qaSkCZ_Dcg0

[3] http://www.youtube.com/watch?v=qaSkCZ_Dcg0

[4] http://www.bariumblues.com/bertell_reveals_many_new_weapons.htm

[5] http://www.rightlivelihood.org/bertell.html

[6] http://www.amazon.com/Planet-Earth-The-Latest-Weapon/dp/0704344289

[7] http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0CEAQFjAD&url=http%3A%2F%2Farticle.wn.com%2Fview%2F2012%2F06%2F16%2FOBITUARY_Rosalie_Bertell%2F&ei=tJhJUOmOMJPV4QTwgIGoCQ&usg=AFQjCNHLgDV1s0C4O82XPERXF2iNBQhSYg&sig2=iuGh9GEVvodZx4l-PN2BRQ

[8] http://www.sauberer-himmel.de/2012/06/20/rosalie-bertell-ist-gestorben/

[9] http://greynun.org/node/927

[10] http://libra.antropos.no/EB_Om_Kristi_gjenkomst.html

[11] http://www.paradigmeskifte.nu/2012/01/folkefiender/