Green Living – Baldron i teamwork på Alternativmessen

posted in: Forside, Nyheter | 0

Hjørdis og BALDRON på Alternativmessen på Lillestrøm 2011.

BALDRON er også i år med på Alternativmessen på Lillestrøm helgen 21. – 23. november. Vi deltar både med BALDRON stand (2-31, 2-29, 2-27) og er med i Green Living i midtområdet med fokus på grønne verdier. Der finner du Baldron Ideell Forening, Byggbiologiforeningen og BeeDynamic,  Norsk Økosamfunns forening, Bio-dynamisk forening, Permakulturforeningen, ByBi,  Økoskulen, GaiaGården/Kvinneakademiet, Natursamfunn, Jord- og halmhusforeningen og flere. Under ser du lista med våre foredrag, her er linken til hele messeprogrammet. Hjertelig velkommen; Vi gleder oss til å møte DEG!

Våre foredrag på Alternativmessen i Lillestrøm

Fredag

Rom 15 kl. 15:00 BEE-DYNAMIC: BIENES BUDSKAP

«The Scared Path of Beekeeping» Ved Ingelin Vestly (Bee Dynamic). Biedøden er først og fremst et budskap til menneskene. Birøkteren og miljømedisineren Ingelin Vestly vil formidle hva biene har å si til oss. Hun har startet «Bee Dynamic» utdanningen i Norge. Nå inviterer hun til et dypdykk i birøkt og bie-aktivisme som en spirituell vei. Mer info: beedynamic.no

Rom 7, kl.16:00 DEN HELBREDENDE FREKVENSEN

– energimedisin og farget lysterapi (foredrag med demo). Ved Martin Frischknecht (Sveits) og Raphael Kleimann (BALDRON). Her skal vi presentere hele spekteret av frekvensterapi, kvantemedisin, biofotoner og farget lysterapi. Healeren, musikeren og oppfinneren Martin Frischknecht har revolusjonert frekvensteknologien. Han bygger på Viktor Schaubergers forskning av kreftene i den levende naturen: Hensikten er ikke å drepe bakterier og virus, men å heve cellene tilbake til sin egen frekvens, slik at de kan skylle ut alt som ikke hører hjemme i vevet. Resultatet er verdens eneste frekvensmedisinske apparat som støttes av universitetsforskning og offentlige helsetjenester. Mer info: www.baldron.no

Rom 8 kl. 17:00 NYTT OM VANNET

Hvordan finne rent og levende vann.Ved Raphael Kleimann (BALDRON). Vann er liv – endelig har vi fått det bekreftet av vitenskapen. 2014 har vi for første gang fått en omfattende forskningsrapport som viser effektene av dusinvis av ulike typer vannrensing og –vitalisering. Du skal ikke bare vite hva som er gode og dårlige (manipulerende) måter å behandle vannet på – du skal også forstå hvorfor. Mer info: www.baldron.no. Det handler om strømningsformer og vannets dynamikk, om energi og livskraft. Fra pionerene Emoto, Schauberger, Schwenk går vi til dagens forskning og nyutviklinger.

 

Lørdag

Rom 15 kl. 12:00 GRØNNE HUS = SUNNE HUS?

Ved byggbiologene Olav Jenssen og Raphael Kleimann (husoghelse.no). Det går en grønn bølge over Norge… men vi bør være våkne for det som er ekte bærekraft. – Byggbiologi – en internasjonal «gullstandard» for grønne, sunne hus. – Solkraft og vindkraft – er de alltid gode? – «Energisparefella». – Lysforurensning: Energisparpærer, LED, dataskjermer – samt nye løsninger som gir behagelig «levende lys».

 

Rom 16 kl. 16:00 LIVING LIGHT

– og hva gjør vi med lysforurensing? Ved lysterapeut Marianne Kleimann Sevåg (international Light Association). Lys er liv. Det er broen mellom vår indre bevissthet og ånden i naturen. Samtidig er vi i liten grad vant til å (er)kjenne hvor mye vi påvirkes av dårlig, kunstig lys. Vi skal vise deg hvordan du kan skape levende lys hjemme og på arbeidsplassen: lys som er godt for din helse og din indre utvikling.

 

Rom 17 kl. 17:00 MOBILSTRÅLING OG JORDSTRÅLING – HVA KAN VI GJØRE?

Ved byggbiologene Olav Jenssen og Raphael Kleimann (BALDRON).

Lider du av El-allergi eller er du bekymret for hva barna dine utsettes for? Her får du en gjennomgang av praktiske tiltak, basert på forskning og egen erfaring: (fysisk) skjerming og (energetisk- spirituell) forvandling og harmonisering av elektromagnetisk stråling; stoffer, apparater og indre teknikker. Se www.radiation2012.no og www.baldron.no

 

Rom 6 kl. 18:00 VÅR TIDS BARN – HELSE OG SPIRITUALITET 10 råd til vår tids foreldre.

Ved Marianne Kleimann Sevåg, terapeut og pedagog. Barn er fødte budbringere fra den åndelige verden. Men ikke alltid snakker vi samme språk. Marianne har over 30 års fartstid som spirituelt orientert lærer i Steinerskole, offentlig skole, høyskoler og barnehage, samt kurs og seminarer. Hvordan møte behovene hos barn i vår tid og samtidig ta vare på oss selv?

 

Søndag

Rom 16 kl. 15:00 JORDING OG DE GODE FREKVENSENE

Raphael Kleimann (BALDRON). Bakkekontakt i praksis. Det er sundt å være jordet! Den ledende energimedisineren Dr. James Oschman har vist hva det gjør med cellene våre når vi går barfot. Enkle grep og en håndfull rimelige produkter kan hjelpe deg å «holde bakkekontakten» – også foran PC-en og i senga. Vi måler din kroppsspenning («body voltage») og viser deg hvordan du kan harmonisere den. Til slutt: God jording i apparater og el-anlegg.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *