Leder: Nyheter i mai

posted in: Baldron Akademi, Nyheter | 0

Leder…e 1

Livsgledens grunnlov – en kvinnelig leder

ved Marianne

Mai vi har… og alle hjerter gleder seg, over soldager, vårgrønne skoger og fuglesang. Hva er din største glede i livet?  Vi i BALDRON gleder oss ekstra denne våren over biene som i disse dager har funnet sin plass  hos oss. Birøkterkurs og bigård passer godt sammen med Mariannes arbeid med oversettelsen av Karsten Masseis bok  ”Bienes gave” som kommer ut til høsten.  Vårt engasjement for biene deler vi med mange; dette året var det  rift om å få kjøpe bier, siden Bybi nå er inne med stort engasjement og aktivitet i saken. De henter også sine by-bier denne uka.

17.mai

BALDRON har mange jern i ilden, med nye initiativ og prosjekter.

Raphael med utdanning i Spirituell organisasjonsutvikling med Dirk Kruse i Tyskland, Marianne i arbeidet med lys og fargeterapi, og oppstart av Nordic Light Association knyttet til International Light Association,  og Marius og Raphael i Moringaprosjektet.  Disse tingene kan dere lese mer om her i nyhetsbrevet.

Ingelin og Renzo har fortsatt torsdagstilbud med testing her i Fastingsgate. I juni blir det nytt grunnkurs i ART igjen, etter en liten pause i anledning lille Gioja. Vi gleder oss over å kunne gå videre med utdanningene våre, og håper at vi kan bygge opp en ny gruppe til videregående kurs med Jürgen Bayer i august.

I tillegg til våre egne behandlinger, har vi de siste par månedene hatt besøk at en usedvanlig behandler fra Irland. Han har fullsatte uker og lange ventelister når han er her. Andre har utviklet en type behandling han kaller ”bio-redactology” hvor han arbeider med det parasympatiske nervesystemet. Han har seks ”studenter” ved universitetet i Wales som arbeider med å lage en lærebok og et universitetsstudium i metoden hans. Disse studentene er alle høyt utdannede fagfolk, bl.a. lederen for det engelske osteopatforbundet, noe som i seg selv sier litt om kvaliteten på arbeidet hans. Svært ofte viser det seg at fysiske nerveskader ligger til grunn for kroniske tilstander som ME og el-følsomhet. At han kommer til Norge, kan vi jo glede oss over så lenge det varer.

Og verden i dag? Den roper på at vi som kan, gjør det vi kan for å skape livskvalitet og positiv, sosial utvikling på jorda. Kampen om matjorda og landbrukspolitikken her hjemme handler dypere sett om vårt forhold til jorda og naturen. Noen av dere så kanskje to av våre grand old ladies som på TV2 ble brukt som et forsiktig forsøk på å si noe i media om klima-manipulering og geo-våpen? Strategien med å bruke to gamle damer (gamle og damer) ufarliggjorde deres anliggende, men åpnet likevel en dør på klem til åpen tale om saken. Vet du ikke hva Geo-engineering er, så er det kanskje på tide å begynne å  se opp og google litt …her og…her og her og her og her og…..

Nyheten om at sønnen til Jo Biden har fått plass i styret i det største ukrainske gass-selskapet, passer jo godt inn i bildet av et manipulerende Vesten som gjør alt for å splitte folket i Ukraina og spisse forholdet til Russland – som på sin side kjemper med gamle maktmidler for å beholde sin innflytelse. Vi får bare håpe at stormaktene ikke går så langt som de gjorde i splittelsen og krigføringen i Jugoslavia, forhold som etter hvert er grundig dokumentert, bl. a. av den høyt respekterte Rosalie Bertell i hennes meget lesverdige bok; ”Planet Earth, the latest weapon of war”, og sist vist i dokumentaren ”The weight of chains” under Balkan New Film festivalen på Cinemateket.

Det er lett å bli motløs, og nettopp det er vår viktigste utfordring: å verne om livsgleden og framtidshåpet og motet. Så la oss feire grunnloven og friheten og våren og livet. Pust inn, pust ut, lytt til fuglene og kjenn på gleden over livet. La oss smitte hverandre med vår friskhet og glede og spre håp og kraft til mennesker, dyr og jord. God 17.mai!

Hilsen Marianne