Pure-Z-LED – Naturekte lys med verdens første miljø-ledpærer

posted in: Forside, Nyheter | 0

 BALDRON er importør for Pure-Z-LED fra Biolicht

 

IMG_3501 kleiner 2En verdensnyhet innen belysning!
Kunstig belysning i hjem og arbeidsrom har alvorlig inn-virkning på vårt velbefinnende og vår helsetilstand. Lys skaper stemming. Etter glødepæreforbudet var vi på letting etter lyspærer som vi kunne anbefale ut fra sunn-hetskriterier. De siste årenes fokus på energisparepærer eller kompaktlysstoffrør har dessverre en lang rekke negative aspekter som oftest ikke kommuniseres (f.eks. innholdet av giftig kvikksølv).

LED-pærer er i mellomtida blitt en alvorlig konkurrent til energisparepærene. Kvalitetsforskjellene I denne tek-nikken er imidlertid enorm! Særlig i forhold til den tidligere omdiskuterte flimmerandelen kommer de fleste systemene dårlig ut.

Derfor har vi sammen med våre samarbeidspartnere utviklet Pure-Z-LED: Den er maksimalt flimmerredusert, har et fargespektrum som i stor grad tilsvarer spekteret i naturlig dagslys. Takket være et effektivt kjøleelement har disse pærene også en særlig lang levetid. Vi gleder oss over å kunne presentere Pure-Z-LED; en verdensnyhet som samtidig er en byggbiologisk optimal løsning.

Med hilsen

Teamet av byggbiologer og fagfolk fra BioLicht