På høyde med lyset – Sommerfeiring hos BALDRON onsdag 18.juni

posted in: Nyheter | 0

Før vi gir oss helt hen til sommeren, inviterer vi til åpent hus hos BALDRON. Som vanlig er dørene åpne fra 14 til 21, vi sørger for mat og drikke og et variert program. Ved siden av innlegg og samtale om aktuelle helsetemaer, kan vi denne gangen også nyte noen kunstneriske innslag. Vi kommer tilbake med program for dagen, men det blir ganske sikkert plass til noe om vann og lys – og sommermat og hagegleder. Du er hjertelig velkommen – til å stikke innom eller bruke ettermiddagen og kvelden sammen med oss.

badeglede

Vi åpner klokka 14 med litt lett sommerdrikk og knask, fermentert sommermat med smak og demonstrasjon. Vi har også besøk av Andre Rossouw denne uka.

15.00: Vann – kvalitet og vitalitet. Kort foredrag og demo. Fine sommertilbud.

16.00: ART and Redactology … demo og innblikk i vårt terapeutiske arbeid; ved Ingelin, Renzo og Andre

17.00: Det økologiske hjørnet; MoringaGarden, Plantetriader, kompostering og IBOKASHI…

18.00: Lys, farger og sollys; sommer og terapi med lys og farger

19.00 Å holde seg våken i sommerens døs – en spirituelt-astrologisk-politisk St. Hans betrakting. v/Raphael; innledes med musikk

Mellom innslagene serverer vi mat og drikke – og smaksprøver. Dagen er gratis, bortsett fra et bidrag til mat og drikke.

Vi gjør oppmerksom på at programmet kan endres i løpet av uka. Endringene legges inn fortløpende. Tidene er retningsgivende, det kan bli forskyvninger etter hvor mange som kommer og ulik ønsker, spørsmål og behov.

.