Psykologi, bevissthet forskning og helbredelse i sammenheng med vestlig åndelighet

posted in: Nyheter | 0

Psykologi, bevissthet forskning og helbredelse i sammenheng med vestlig åndelighet

Kongressen fra 10. til 13. Mars 2016 i Berlin

Arenaer: URANIA Berlin og Rudolf Steiner Skole Berlin-Dahlem

I alle vitenskapelige felt kan vises at bevisstheten om forskere spiller alltid i praksis og dermed også i testresultatene. Samtidig er det store problemer med å utforske bevisstheten selv tilstrekkelig. En utforskning av utsiden, fra tredjepersons perspektiv fører raskt til uoverstigelige grenser.

En forskergruppe fra innsiden, gjennom en observasjon av bevissthet operasjoner fra førstepersonsperspektiv er derfor et viktig og nødvendig supplement.

En immanent bevissthet vitenskap forutsetter at visse øvelser som fører til økt oppmerksomhet, utføres av forskerne selv. I vitenskap og terapi østlige treningsmetoder har blitt studert og brukt de siste årene, for eksempel, mindfulness-baserte metoder og behandlinger som MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction).

Ble i stor grad neglisjert så langt vestlige tradisjoner og opplæringsmuligheter, inkludert den antroposofiske banen til skolegang tilhører. La oss på denne kongressen, bort fra spekulasjoner og tro og uten rett til tolke Høyheter Om denne western-stil åndelige veier, erstatte. Foredragsholderne vil presentere sine erfaringer og begreper i dette feltet, og rapportere om applikasjoner i åndelig psykologi, bevissthet forskning og terapi. Spørsmålet om forholdet mellom meditasjon og helse er ment å bli studert mer dypt. I felles erstatning – og med interesse i de metoder og erfaringer med andre – ønsker vi å samarbeide med konferansedeltakerne, som er grunnlaget for både erfaringsbasert og vitenskapelig terminal stand åndelig psykologi og bevissthet forskning er og hva deres potensial er for terapeutisk arbeid.

Samarbeid i
University of Witten-Herdecke / Psykologisk institutt, professor Ulrich Weger,
Alanus Universitetet Alfter, Institutt for filosofisk og estetisk utdanning, professor Johannes Wagemann og
Persephilos studiested Berlin, Andreas Meyer.

Påmelding: sydow@fundraising-pr.de

Brosjyren på kongressen med detaljert informasjon kan lastes ned her som PDF-fil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *