Nyheter juni

posted in: Nyheter | 0

Før juni er forbi kommer enda en gladnyhet:

BALDRON HAR KJØPT EN TOMT

Nå starter vi arbeidet med å bygge opp et modellhus etter byggebiologisk standard, og et seminarhus i samarbeid med vår datter Ingelin og samboer Renzo Celani på deres nye tomt. Da har vi tre tomter i Syverudveien og kan begynne å virkeliggjøre vår visjon om et nærmest strålingsfritt og framtidsrettet senter for terapi og seminarvirksomhet. Mange prosjekter kan utvikle seg videre derfra, men først kommer arbeidet med husene.

Søndag 18.juni arrangerer vi tidenes første seminar på tomta; dagskurs om jordstråling og vannårer; Øv deg med peilestav, ønskekvist, H3 antenne eller bare dine egne sanser. Det blir arbeid med Genius Loci, åpent for alle interesserte. Ta med deg en matkurv og kom!

Foredrag på Unity “Lær strålevett”

Torsdag 16.06. kl 18:00 – 21:00

Alt har en frekvens; du og jeg og selve jorden. Kom til en innføring for nybegynnere og interesserte om jordstråling og vannårer  – og mennesker og elektromagnetisk stråling.

Entrè 100,-

I august starter vi et utdanningsløp i miljømedisin etter Dr.Klinghard med Gudrun og Jürgen Bayer, lærere fra hans nære team. Dietrich Klinghardt kommer selv til de siste modulene.

Utdanningen er godkjent av Klinghardt-akademiet i Seattle (IAK). Kurs/moduler er også godkjent som videreutdanning/faglig oppdatering av NNH.

Modulene er bygget opp etter et fast system som fører til sertifisering som Klinghardt-terapeut. Modulene kan tas uforpliktende enkeltvis, men alle krever grunnkurset RD1 i bunnen.

Vår intensjon er å gjennomføre et fullt utdanningsløpi Norge, fram til sertifisering som Klinghardt-terapeut.

“Miljømedisin innenfra”

Regulasjonsdiagnostikk og psyko-kinesiologi etter Dr. Klinghardt

i miljømedisinutdanningen.

Starter 11. august 2011

De to blokkene finner sted henholdsvis 11.-13. og 14.-15. ausgust

Med Jürgen Bayer, Michael Kohl og Raphael Kleimann

Lokasjon vil være i Oslo-området

Påmelding eller spørsmål: post@baldron.com eller 64 94 35 77

Demo-foredraget i miljømedisin med Michael Kohl, opprinnelig satt opp til 15. juni, er forskjøvet til høsten pga. private årsaker.

Mens sommeren sender sol og vind og duft av syrin og liljekonvall over mark og eng, samler vi de siste trådene for høstens kurs:

I juni starter kull III i byggebiologiutdanningen! Vi er i ferd med å bygge opp et nettverk av byggebiologer. Vi har nå 8 studenter som er ferdige med sin utdanning og har sertifisert seg for oppdrag. Disse er nå i full sving med oppdrag. Hvis du vil lære for deg selv eller som en ekstra inntektskilde gjennom å ta oppdrag; meld deg på til våre utdanninger! For mer informasjon, se her

Introduksjonsforedrag om miljømedisin på Unity senter i juni

Psyko-kinesiologi og avgiftning – Miljømedisin i praksis

med Michael Kohl

Se her

Utdanning i miljømedisin

Torsdag 11. til og med mandag 15. august begynner utdanningen i Miljømedisin etter Dr. Klinghardt med de to basiskursene RD1 og PK1 satt sammen til en intensivuke. Disse to kursene danner grunnlaget for alle de videre kursene i utdanningsforløpene. Lærere for de første kursene er Jürgen og Gudrun Bayer, to meget erfarne og dyktige behandlere med lang kurserfaring. De er blandt Klinghardts nærmeste medarbeidere og har ledet og medvirket på hans kurs i mange år.

Meld deg til oss for mer informasjon eller se her