BALDRON i mars

posted in: Nyheter | 0

BALDRON nyhetsbrev 9_3_2012

Sildrende bekker og fuglekvitter i veksling med nordlys og kalde netter. Hos BALDRON er våren like vekslende som naturen omkring oss:  Snart kommer forskere fra fjern og nær for å delta i vårens store begivenhet: WATER 2012
Det blir en anledning du garantert bør unne deg! Festivalen på søndag, debatten og utdeling av Vannbærer 20121, Vannests pris, på torsdag – og selve symposiet fra fredag til søndag. Vi gir vannets skjønnhet og gåtefulle mysterier den plassen de fortjener!
Samtidig er det full ombeltning på hjemmebane; noe annet er vel ikke å vente når vi arbeider så intenst med vannet, det er en skolering i flow!

BALDRON selger sitt kjære hus på Vinterbro – ta en titt på finn.no hvis du er interessert i en lavtstrålende enebolig i idylliske omgivelser ute i naturen, men bare 25 min fra Oslo sentrum.

Samtidig leter vi etter en gård for vår internasjonale kursvirksomhet – og et egnet sted i Oslo for utsalg og kontor. Vi er åpne for tips…

Har dere møtt vår nye medarbeider Ane Mari? Vi er takknemlige for det flotte tilskuddet hun gir oss med sin spisskompetanse innen film og foto, og ikke minst med sin entusiasme for økologiske framtidsmodeller. Vi kunne jo ansatt fem stykker, men Ane Mari og Joachim jobber i hvert fall for tre…

Neste runde i byggbiologi/ hus og helse begynner snart:

Siste helgen i mars starter vårens byggbiologiutdanning. Denne gangen med en gjestelærer i særklasse:

Vi kan nesten ikke tro det er sant: Vi har to av de mest fremragende pionerene for faget som gjesteforelesere for både utdanningen og enkeltforedrag:

Ulrich Kurt Dierssen er offentlig godkjent muggsoppekspert – men også Feng Shui-rådgiver og Hus og Helse-Coach i et helhetlig konsept.

WATER 2012

 

Dette er selvfølgelig den største nyheten: Vannsymposiet er nå i startgropa. For et program det har blitt!

Vi er dypt takknemlige for all støtte og drahjelp vi har fått i de siste ukene under utformingen av programmet for

oVanndebatt på Litteraturhuset

oVannsymposiumDogA, rett ved Akerselvas vakreste sving

oVannfestival i Jakob Kulturkirke

Kom og se! Noe sånt har du ikke sett før!

Vennen og medforfatteren Stefan Brönnle er medgründer av verddens første nettverk og skole for geomanti/ sacred landscape,  i nært samarbeid med verdenskjente Marco Pogacnik.

Det som kjennetegner begge er kombinasjonen hjerteviten, med teknisk spisskompetanse med spirituell dybde. Det er neimen ikke mange mennesker i vår tid som snakker like opplyst om jordenergier som mobilfrekvenser.