Det levende vannet

posted in: Forside | 1

EN-Water2012-Symposium

BALDRON har i mange år hatt fokus på vann og vannkvalitet. Derfor har vi arrangert internasjonale forskningssymposier og deltatt i internasjonalt forskningsarbeid rundt tema vann. Vår vestlige forskning har tradisjonelt vært knyttet til biologiske og kjemiske faktorer, mens russisk forskning har arbeidet mye med vannets fysiske egenskaper. Forståelsen er i dag bredere og går dypere inn i materien.

Lauterwasser_W1

Vann er det mest gåtefulle av alle stoffer; Flytende krystall, en magnetisk ladet dipol med sterke intermolekylære strukturer og en formidabel reaksjonsevne. Den mest dyrebare ressursen av alle, sammen med sollys, luft og matjord danner det grunnlaget for våre liv på jorden. Vi vil ta vare på vannet og verne om tilgjengelighet, renhet og vitalitet.

AA022301

I BALDRON butikk finner du en rekke produkter for vannrensing og vitalisering. Vi holder løpende kontakt med et stort, internasjonalt nettverk av vannforskere.  Derfor kan du være trygg på at vi gir deg gode, kvlifiserte råd og finner fram til de beste produktene.

badeglede

 

  1. Pål Osjord
    | Svar

    Vi har en brønn som ligge ved en myr. Vannet lukter og gir missfarging. Vi tør ikke drikke det. Finnes muligheter til rensing?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *