Advent & Event

Torsdag fra 18 -21 blir det julefest hos Baldron. Da gleder vi oss til å møte deg som menneske! Vi har utvidet åpningstidene fram mot lille julaften 23. desember, med kveldsåpent for både rådgiving, behandling og salg. I tillegg er det julefest på torsdag.

Med denne festen takker vi for et meget begivenhetsrikt år – og innstiller oss på alt det nye som kommer. Det blir rom for møter, det blir noen små foredrag, det blir god mat.

Program for kvelden:
18:00: Ingelin forteller om biene og selger årets honning
18:15(ca): Inge Ås: Fredsmeditasjon og healing for jorden
18:40: Raphael om lys og mørke i verdenssituasjonen og et blikk på de spesielle planetkonstellasjonene rundt julen 2016.
19:00 Julemat & drikke
20:00 Raphael om juletiden som innvielsesvei; varmen i lyset i mørket.

Innimellom og før og etter blir det anledning til å få handlet noen “last minute” julepresanger.

På adventskransen (en forholdsvis ung tradisjon av rosenkreuzerisk opprinnelse) står det fire lys, som tennes ét og ét; slik ærer vi mineralriket i første uka, så plantene, så våre dyrevenner. I siste uka fram mot jul bøyer vi oss for vår egen guddommelig kjerne: alt det storartete potensialet i mennesket.

Dette året er denne fjerde uka ekstra lang. Da har vi god tid til å ære menneskeligheten. (Det er på sin plass, tatt i betraktning verdenssituasjonen – se artikkelen nede).

Hold deg oppdatert på facebook.

Sjekk Event kalenderen på facebook og her på vår hjemmeside. Da får du også en oversikt over noen av stor-eventene i 2017.

Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *