| |

Langfjordbotn – huset mitt til salgs

LANGFJORDBOTN – huset mitt er til salgs

Huset mitt i drømmebygda i nord er nå til salgs. Jeg har elsket å være der: Et stort, deilig hus med masse jord og hage og egen låve – og best av alt for meg; min egen strand! Er du lysten på et eventyr? Småbruk og spennende muligheter for sjølberging? Oppleve Nord-Norge, finne hvile i sjela? Gå på ski, tenne bål, plukke bær og sopp? Bli kjent med trivelige folk? 

Langfjordbotn er skibygda framfor noen, med fjord og fjell og vidde, nordlysnetter i vintermørket, midnattssol og stille fjord i de lange, lyse sommernetter. Nydelig utsikt over fjord og fjell, og sol både morgen og kveld i sommerhalvåret. Om vinteren er det bare å nyte nordlyset. Langfjordbotn er kjent for sine fantastiske skiforhold, og her er både hundekjøring og scootermiljø. Bygda er jordbruksbygd, med flere aktive gårder og gode dyrkingsforhold. Og du kan ha egen båt og fiske i fjorden.

Huset mitt er i god stand, med masse plass; tre etasjer, BRA 136 m². 4 store soverom i 2.etg., romslig stue og kjøkken pluss toalett og praktisk gang i 1.etg. og full kjeller med vaskerom, bad og boder. Absolutt mulig å bo i som det er, men også spennende muligheter for fornyelser. Huset er fullt møblert, nytt kjøleskap og vaskemaskin, innlagt fibernett, masse ved og en god vedovn. Det er bare å flytte rett inn.

Taksten er på 1.6 mill: Stor eiendom; gård med 32,5 mål tomt, intakt låve(utviklingsmuligheter), masse ved på tomta og egen strandlinje med naust (som må rehabiliteres). Jeg elsket å gå ned på stranda, sitte i naustveggen, ta et bad og bare nyte!

Langfjordbotn ligger i Alta kommune, ca en time fra Alta sentrum. Butikk i bygda og et aktivt samfunnshus med masse aktivitet. Nabobygda Burfjord er kommunesentrum for Kvænangen kommune, med skole(skolebuss) og barnehage. Det er lett adkomst til huset og bygda, men alltid slitsomt i Finnmark uten bil… E6 går gjennom bygda og nedenfor huset, her går også bussen mellom Alta og Tromsø, og bussen til Øksfjord(med Hurtigrutestopp og ferge til Sørøya/Loppa).

Langfjordbotn er et drømmested! Prøv da vel!

 

Similar Posts

One Comment

  1. Hei, jeg er på utkikk etter hus så jeg vil gjerne komme å se, hvis det er mulig
    Jan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *