De viktige barna

posted in: Nyheter 0

Verden er skikkelig ute av sporet på en rekke områder; miljø og økonomi, sult og nød, krig og flyktningeleire og en ubehagelig politisk situasjon som gir utrygghet og reiser spørsmål rundt overvåking og frihet, vaksinasjon og kontanter, 5G og satelitter, privatisering og utflagging av nasjonale verdier. Hvor er det positive bildet?

Utenfor huset vårt her i skogen suser vårt 6 år gamle barnebarn frydefullt forbi: «Se, jeg sykler!» Koronapausen har gitt friske krefter og pust til en ellers for travel hverdag. Etter en ukes tid gikk pulsen ned, kreftene steg og gleden over å mestre, gjøre, lage, leke, være med i det levende, livsnære boblet fram. Som å lære å sykle og nyte friheten i å suse av gårde.

Da blir det veldig tydelig hvordan vårt samfunn i de siste tiårene har nedprioritert barna. Det er de som er fremtiden, og det finnes ingen viktigere oppgave her i livet enn å sørge for at denne fremtiden blir livskraftig, sterk og glad og modig. For vi har sannelig bunkret opp en uoverskuelig haug av utfordringer som det blir deres oppgave å ta tak i!

Mange tror fortsatt på illusjonen om at redningen og løsningen på alle våre problemer kommer ovenfra. Da mener jeg ikke fra Gud, men fra våre styrende organer og ledere, de vi har gitt nærmest all makt i himmel og på jord. Ikke bare får de tukle med jorden, de får jammen også tukle med himmelen. Et hav av satelitter, et teppe av frekvenser, lag på lag av militære eksperimenter fordi det er viktig for en militær tankegang å beherske himmelrommet for å kunne beherske jorden. Men redningen kommer verken ovenfra eller fra sentrum, den kommer fra periferien og nedenfra – gjennom barna, fremtidens voksne!

Så hvor blir det menneskelige rommet av? Det rommet hvor barndommen skal leves og lekes uten opplæringsplaner? Hva har vi utviklet av sosiale ferdigheter, lytting og kommunikasjon? Og hvordan omgås vi med planter og dyr, jord og vann? Hva gir vi videre til våre barn av verdier og muligheter? Jeg har skrevet en liten artikkel om hjemmeundervisning i koronaens tid.

Immunkompetanse er en kraft som kommer innenfra. Den kraften tankrer vi opp i barndommen og vi bevarer den gjennom en sunn livsstil. Frisk luft og bevegelse, godt vann og ren mat – og uten belastning av kroppen med trådløse nettverk og 5G – og den stadig økende vaksinasjonspraksisen. Dette siste har som resultat av en massiv påvirkning og markedsføring fra en pengesterk farmasøytisk industri, blitt et særlig vansklig punkt som utløser sterke reaksjoner hos mange. Selve vaksinasjonsprinsippet kan diskuteres, det er hva som er i en vaksine i dag som er det virkelig problematiske punktet.

Vi i BALDRON forsøker å holde verden sammen ved å orientere oss bredt og formidle utstyr, hjelpemidler og løsninger for mangfoldet av problemer vi står overfor. Det betyr alt fra godt vann til vitaminer og skjermingsstoffer. Vårt utgangspunkt var arbeidet med Mistelteinessenser; Det har vi fortsatt med gjennom alle disse årene. De har vist seg å være til stor hjelp, nettopp et verktøy for vår tid! I disse Koronatider er både Raphael og Marianne hjemme i huset i skogen, Raphael direkte fra seminarer og foredrag i Tyskland og Sveits, og fra Kaukasus hvor han lagde mistelteinessenser, Marianne fra arbeidet med barnehagene i Nord-Norge. Godt å være hjemme hos BALDRON – og godt å kunne være med å lære barnebarn å sykle!

Og for å holde oppe vår immunkompetanse; gå tur, få sol, drikk godt vann og spis økoplogisk. Her er i tillegg linker til noen gode hjelpemidler fra BALDRON Helseforhandleren som er ekstra aktuelle nå:

Boswelia(naturlig cortison med dokumentert virkning) – nå på tilbud!

Propolis, Cistrose, Power tube, Biomatte

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *