Helse for kropp og sinn; “…. tenk sunt og ta vare på kroppen din….”

multisite map

Basert på flere års gode erfaringer, gir vi en varm anbefaling for en miljømedisinsk basistest. Én test kan spare deg for mange, dyre undersøkelser, og gjør videre behandling med naturmedisin og kosttilskkudd så mye mer effektiv. Det er ikke for ingenting at Dr. Klighardt har blii tildelt en rekke priser, bl.a. prisen “Physician of the Year” (verdens beste lege for integrert medisin).  Våre samarbeidspartnere Ingelin Vestly og Renzo Celani er Dr. Klinghardts nære medarbeidre og Norgersrepresentanter for denne utsøkte metoden. Klinghardt har svært gode resultatrer for sammensatte helseplager, der ytre og indre faktorer forsterker symptomer og plager. Vi hjelper deg å ta grep om egen helse.

Biophoton Realignment Mirrors er en unik behandlingsform. Den har møtt stor anerkjennelse hos leger og terapeuter og ble presentert på den store helsemessen i Baden-Baden, Europas største helsemesse.

BALDRON MistleTree Essences etterspørres med gode resultater av terapeuter og leger. Du finner dem selvfølgelig hos BALDRON.

Nettbutikken vår “Helseforhandleren” har et godt utvalg av velprøvde og unike midler innen natur- og energimedisin. Alltid litt i forkant av det som ellers er kjent i Norge.

I BALDRON Klinikken kan du finne flere behandlere og terapier. Vi er i ferd med å bygge opp Oslo Lysforum, hvor du kan komme innom for en lysbehandling, og samtidig få råd og veiledning om lys og lyskvalitet. I butikken kan du også finne spesielle produkter, som helselys og skjermede lamper.

Du kan også få behandling med Kirofonetikk og rytmisk innsmøring, to dyptvirkende og særdeles behagelige behandlingsformer som støtter kroppens selvhelbredelsesevne.

Hjertelig velkommen!