Lysforurensning = den nye miljøtrusselen!

Lyskvalitet og lysforurensning er dagens heteste tema – ikke minst i Norden, der vi er helt avhengig av godt lys i lange, mørke vinterkvelder. I sparepærene og LED-lampenes tid har vi fått en ny utfordring. Disse kalde lyskildene som har den fordelen at de bruker lite strøm, har samtidig store helsemessige ulemper. Vi ser dem kanskje ikke, men stadig flere kjenner på lengselen etter sol og godt lys. Når vi er henvist til lange vinterkvelder med kunstig belysning, blir lyskvaliteten særdeles viktig.

BALDRON medgründer Marianne Kleimann er også medgründer av Nordic Light Association (Nettsiden er under oppbygging) som også er tilknyttet International Light Association (bl. a. ved konferansen 2015 i Tallin).

baldron-logo-foran-nordlys

BALDRON klinikken har stadig mere fokus på lysterapi, med tilbud som lysterapi med Photon Wave, dysleksilampe, fargebriller m.m.

I nettbutikken vår finner du Nordens bredeste spekter av databriler, beskyttelse og Farget-lys-terapi og skjermede lamper. Hjertelig velkommen – til BALDRON Senteret i Fastingsgate 4 i OSLO eller til vår nettbutikk!