| | | | | |

Baldrons dimensjoner 

3500 km og 16 års erfaring 

 

Da jeg nærmet meg Oslofjorden i august 2004, ble jeg sakte vant til dimensjonene til mitt kjære vertsland. En venninne viste meg dette: Ta albuen som sørspissen av Norge og fingertuppene dine som det nordligste nordøst (like øst for Nordkapp, men på lengdegraden til Alexandria og Istanbul!). Hvis du dreier hele landet som viseren på en klokke om den sørlige spissen, slår hånden din i tur og orden over Island, Roma og Moskva. Så langt er dette landet! 

De siste årene har vi også merket det med våre flyreiser: Marianne trenger nesten 2 timer til sine prosjekter i Alta og Tromsø, Raphael er like raskt i Basel eller Stuttgart! 

Besøk, kurs og prosjekter har nå blitt varige forbindelser: Marianne leder de to nordligste steinerbarnehagene i verden (Tromsø og Langfjordbotn), og det settes opp et prosjekt i Vardø, på den ekstreme nordvestligste spissen av Norge. (Likevel fortsetter hun å drive nettbutikken, og også salget i butikken på Vinterbro, via fjernkontroll, så å si). 

Raphael har vært permanent i Dornach nær Basel/Sveits siden våren 2021. På denne måten har den akkumulerte utvidelsen av BALDRON vokst til over 3000 km .. (Vi vil ikke snakke om Island og Moskva ennå…) 

Dette nyhetsbrevet samler BALDRON-arrangementer mellom Nord-Norge og Sveits, med noen stasjoner imellomNettforelesninger og seminarer legges også til etter hvert. 

Velkommen til en høst full av lys – til tross for all den ytre nød. Fra person til person oppstår det nye livet, og det kan ikke drepes. 

 

Hva blir det neste for BALDRON? 

Gjennom årene har vi alltid gitt alt for et pionerarrangement eller en produktinnovasjon. Mange ble kjent med oss gjennom de internasjonale konferansene “Wireless Humanity – Radiation, Health and Consciousness”; Vann Symposium;  Lyskonferanse (senest i samarbeid med Nordic Light Association), og også tre ganger “Summer Weeks Spiritual Ecology“, som nå videreføres av våre venner i Tyskland. I stedet for konferanser i stor internasjonal skala, fokuserer vi nå på våre egne arrangementer. Tiden trenger forbindende nettverk av tenkning og av modige, spirituelle mennesker. 

 

Produktene vi har lansert i Norge, inkludert 

er alle fortsatt tilgjengelige i nettbutikken. 

 

Ofte har nye forhandlere skummet fløten av salget når vi allerede var på neste prosjekt – og det er helt greit! Vi har knapt muskler til å være store innen Business, vi er mer av det utforskende slaget. Likevel: hos oss kan man fortsatt finne et usedvanlig bredspektret utvalg produkter; kanskje ikke så økonomisk lønnsomt, men veldig fint for alle som leter og trenger veiledning for å finne den rette kombinasjonen av hjelpemidler.  

Byggbiologi, lyskinesiologi og miljømedisin ifølge Dr. Klinghardt lever videre, og spesielt Ingelins fantastiske kurs i sprituell biavl »BeeDynamic«. 

Men en ting vil være mer og mer i fokus: Misteltein blomster (inkludert MistleBee Essences)! Fordi disse trengs, kanskje mer enn noe annet i menneskenes eller menneskehetens kommende harde prøvelser. Nå er det på tide å stå stille i bølgene av frykt for den globale helse/demokrati/sannhetskrisen, samtidig som man ser fremover med tillit.  Ingenting ser ut til å innrømmes oss lenger: fri presse, rettsstat, objektiv vitenskap, økonomisk orden, alt ser ut til å bli stilt spørsmålstegn ved. Men gjennom støvskyene til de kollapsende systemene kan vi se konturene av nye former for fellesskap: dialogisk, smidig, selvansvarlig, i harmoni med naturen og med menneskets indre essens! Dette har alltid vært baldron mottoet: Earth Health Co-Creation – og nå begynner det å bli veldig reelt og nødvendig. 

Gjennom 3000 km fra Vardø i nordøst via Vinterbro ved Oslofjorden til Dornach i sveitsiske Jura, og takket være de nå opprettede oversettelsene av brosjyren “BALDRON MistleTree Essences – Styrke i følsomhet” på syv språk – også til Roma og Moskva. 

Vi ses her eller der, om nødvendig også digitalt. 

Marianne, Raphael og laget på Vinterbro. 

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *