Fremtidens energiløsning er her!

For tre år siden fikk jeg oppleve den unike BEM (Breakthrough Energy Movement) konferansen i Hilversum, Nederland. Det var ved denne anledningen jeg møtte Ronny Korsberg for første gang. Vi ble gode venner – og siden har jeg hatt den store gleder av å kunne følge med hans dedikerte, super-profesjonelle arbeidet med å bringe fremtiden inn i nuet: reiser gjennom hele Europa, nettverksbygging, tekniske tester i universitetslaboratorier (i all diskresjon), gruppepsykologi … og endeløs idealisme.

Innsatsen til Ronny og hans venner tvers gjennom Europa har brakt frykter: Verdens første Free-Energy-device for folket er nå klar for marketsinnføring. En veldig anerkjent sveitsisk teknologibedrift står for finmekanikken.

Oppdriftskraftverk heter det, og det vil virkelig være en oppdrift for den grønne bølgen (og en nedtur for oljebransjen med all deres blodige geopolitiske forgreninger). Den store utgaven er allerede blitt solgt til en rekke industrielle storbedrifter. Grasrotversjonen er nå på vei til Norge og skal være i drift i januar: en litt større «kasse» som alle og enhver kan sette opp i egen hage og som leverer energi for en hel enebolig, livet ut.

Ta kontakt for mer info. Finn den i BALDRON nettbutikken. Og kom gjerne til Ronnys foredrag på Visjon Expo nå i helgen.

Og hvis du er av de som tenker virkelig langt inn i fremtiden: vær med i dialogen om neste skritt i energi-revolusjonen. Det må bli eter-teknologi. Og krever enda mere modne spirituell-sosiale strukturer. (Følg med på de kommende kursene innen empatisk naturiakttakelse, meditasjonsforskning etc.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *