Julehandel hos BALDRON

Flere ting mellom himmel og jord…

Du kan merke det i adventstiden, selv i rushet mellom julebord og -handel: Himmelen kommer nærmere uke for uke. Utvider du bevisstheten – slipper den løs liksom, mens du åpner opp for lyset i naturen, spesielt i overgangene mellom dag og natt – så blir englepresens i adventstiden en direkte erfaring. Det er noe med det barnlige, det er noe som skal fødes som er sårbart og lite, men som skal vokse …. og denne fødselen av et lys i mørket kan bli en indre erfaring, uansett hvilken religion man tilhører (eller ikke).

I disse ukene er vi spesielt glade for at vi flyttet butikken til Syyererudskogen ved Årungen. Det er bare 600 meter fra E6 – eller 30 minutter fra Oslo sentrum med buss eller bil – men samtidig er det et beskyttet sted «der reven og haren sier god natt til hverandre», som det heter i Grimms eventyr….

Vi løper ikke etter kundene våre, vi liker ikke å presse oss på – men vi hilser dere hjertelig velkommen til vårt lille julemarkedet i butikken med det rare i… Over 2000 produkter for det gode liv i samklang med naturen: Naturen rundt oss (Moder Jord) og naturen i oss (egen kropp og helse). Vi setter pris på å møte deg som helt menneske; det blir gjerne en anledning til å dele fra vår kunnskap om:

– en strålingsfri hverdag – – rent lys uten flimmer og kaldt, elektronisk LED

– rent vann, med de beste systemer for filtrering, alkalisering eller / og vitalisering

– de mest effektive kosttilskudd for å rense kroppen for tungmetaller, pesticider, parasitter mm.

Vi står stødig i den internasjonale forskningen – og nettopp derfor er vi ikke redde for å anbefale ukonvensjonelle, «cutting edge» og såkalt alternative tiltak når de er seriøse og utprøvd. Vi har over 10 års fartstid med testing og utprøving av det som er nytt og spennende i helsebransjen – og vi jobber med så vel fysiske, målbare fakta som subtile energifelt. Og så er det jo englene da, som man alltid kan spørre når det gjelder personlig veiledning ….

Velkommen skal dere være til en meningsfull julehandel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *