Lyset i en dråpe – kåseri med praktiske råd om vann og helse

Vannets hemmelighet er …lyset! Kåseriet I kveld skal være en syntese av foredragene jeg holdt I fjor I Wien, Moskva og ulike steder i Tyskland.  Hvordan fungerer «vannets hukommelse»? hva er den «fjerde aggregattilstand» (the liquid krystal)? Hvorfor regenereres vannet i virvler? Hvorfor er vannet i cellene helt annerledes en utenfor? Hva er egentlig «levende vannet»? og kan det believes på kunstig måte?

Nå er jeg så heldig at jeg har fått lov til å bruke førstehåndsmateriale av noen av de mest innovative vannforskerne, bl.a. Dr. Walter Medinger vom IIREC Institut https://www.iirec.or.at/ , Berthold Heiden og Willi Höfer (Wasserstudio Bodensee https://www.wasserstudio-bodensee.de/unser-team/) . Det er jeg svært takknemlig for, fordi den (for det meste upubliserte) forskningen https://www.wasserstudio-bodensee.de/wasserstudio/kristallanalyse/ gir oss innblikk i de dypeste hemmelighetene i selveste livs-elementet, det sprudlende, rensende, fornyende vannet.

En annen glad nyhet: Vi kan vise filtersystemet Maunawai https://maunawai.de/kini#home-section  resp. på engelsk https://www.maunawai.com/cms/en/maunawai-water-filter-systems som kan trygt kalles verdens mest (og best) testete vannfiltersystemet. Og  ikke bare det: Maunawai vitaliserer med det samme, basert på naturens egne krefter.

 

Jeg gleder meg skikkelig til årets andre kveldskåseri i den nye baldron butikken på Vinterbro! Velkommen skal du være! (og velkommen er du også i morgen til åpen tema-butikk, igjen med fokus på verdens mest dyrebare substans, livets element.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *