Lyset og livet; LIFE LIGHT konferansen i mai

posted in: Forside, Nyheter 0

Det handler om LYS – lys for kropp og sjel, for liv og lys-t og for ny viten om lys og lysvirkninger. Lys seiler opp som et særdeles sentralt element for helse og velvære. Det burde vel egentlig alle vite, i alle fall hvis de bor i Norge og gleder seg til våren – hvert år! Lyset er viktig for søvn og søvnkvalitet, for immunforsvar og vitalitet, for opplagthet og tankeklarhet. Forskerne er også blitt oppmerksomme på samspillet mellom grunnelementene lys og vann; hvordan lyset gir vannet energi, også i levende celler og kropper.

Den årlige konferansen til International Light Association (ILA) flytter seg til et nytt sted i verden hvert år, og i år er den i Oslo. Det er en begivenhet som ikke burde gå forbi deg uoppdaget. Det betyr nemlig at du har en gyllen mulighet til å møte de fremste forskerne og aktørene innen fagfeltet, sammen med en rekke ulike terapeuter, interiør/arkitekter, optikere/optometrister, utviklere av lysapparater og lysteknologier og en rekke andre engasjerte og spennende mennesker som arbeider med lys og farge.

Ta en titt på programmet  – du vil garantert finne noe spennende der! En dag eller tre – eller hele pakka med pre- og postarrangementer. Men midt i smørøyet finner du selve ILA konferansen fra 13. -15.mai. Hjertelig velkommen med – for en dag eller tre!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *