Månedens produkt: Supermat fra frø…med terapeutisk virkning!

posted in: Nyheter 0

 

SOUL er en velsmakende frø-basert blanding, fullpakket med antioksidanter, og har anti-aldrings, og anti-inflammatoriske egenskaper

Soul er intet mindre enn introduksjonen av en ny kategori innen ernæring – Frø-basert ernæring

Med ankomsten av denne kategorien har man oppnådd en ny kombiasjon av helsefremmende egenskaper aldri tidligere oppnådd.

Rain’s Frø- baserte tilskudd, er potente, naturlige kilder til ernæring som ikke inkluderer de potensielt skadelige og unyttbare tilsetningsstoffer og fyllstoffer man gjerne finner i piller, kapsler, ekstrakter, oljer, etc.

Ingredienser

Soul har en synergistisk blanding av svartfrø, bjørnebær og chardonnay druefrø. Disse frøenes helsefremmende egenskaper har blitt funnet å være så effektive at deres bestanddeler er brukt som naturmedisiner i Europa

Nigella sativa / Svartfrø / Black Cumin
Bjørnebærfrø
Chardonnay Druefrø

Ikke GMO

Rain’s ingredienser er fra ikke- genmodifiserte organismer. Dette betyr at deres DNA ikke er endret i et laboratorium for å kunne inkludere pesticider eller andre skadelige tilsetninger.
Vår ernæring er ren og fullstendig naturlig,

Brunswick Gull Sertifisert

Brunswick Labs, et uavhengig bioanalytisk laboratorium, oppdragsgiver for ernæring, mat, farmasi og kosmetikk, har funnet Soul å være et effektivt næringstilskudd, som gir kraftfulle antioksidanter og promoterer helse. Souls sammensetning gir en synergistisk blanding av omega-3 , -6 og D-ribose

 

RAIN’S KONSEPT ER ENKELT, DET BEGYNNER MED ET FRØ.
Moder Jord gjemte sin største hemmeligheter i en liten kapsel: FRØET: Vi har funnet en måte å utvinnne næringsrike oljer og mel av botaniske frø uten å endre deres kjemiske sammensetning.

Disse små, næringsrike frøene er grunnlaget for Rain’s produkter. Og mens alle frøene ikke er skapt like, er vi kompromissløse når det gjelder innkjøp. Vi kjøper kun de mest næringsrike frøene, som har solid vitenskapelig forskning bak seg, de sunneste frøene, som alle er rene og frie for GMO (ikke genmanipulert)

RESULTAT: Kraftige antioksidanter og essensielle fettsyrer som hjelper kropp og sinn til å opprettholde balanse mens de bidrar til å bekjempe nåtidens største helseproblemer.

Rain er ikke ikke først til å oppdage fordelene med frøernæring. Faktisk oppdaget gamle sivilisasjoner frønæringens hemmelighet for lenge siden, enkelte frø ble høyt verdsatt i flere kulturer. Faraoene i Egypt insisterte også på å ta med seg disse frøene inn i livet etter livet.

Dise frøene har vært kjent i tusenvis av år: Black cummin også kalt svartfrø eller Nigella sativa på latin. Tidligere sivilisasjoner ble svært glade i Black cummin og brukte disse frøene som remedie mot nesten enhver tenkelig sykdom. Selv om de så at det fungerte, visste de ikke hvorfor …. men det vet man nå. RAIN INTERNATIONAL er den første som tilbyr naturlige frøbaserte kosttilskudd, som gir en rekke fordeler for generell helse og velvære. Vår moderne vitenskap viser at de helbredende egenskapene til Black cummin skyldes forskjellige forbindelser som finnes i det beskyttende skallet av frøet, som lipider, enzymer og antioksidanter, pluss en veldig kraftig sammensetning kalt thymokinon (eller TQ).Så i et nøtteskall -ingen ordspill ment -det er Rain’s historie. Rain bruker frø som grunnlag for sine produkter. Klikk her for å prøve selv, og se hva Rain’s frøbaserte formuleringer kan gjøre for din helse!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *