Nå kommer våre første online kursene om misteltein, 5 G mm. – eller: Hvordan leve med paradokser…

posted in: Nyheter 0

Og så vårt eget paradoks…. Ikke nok med at vi i løpet av de ti siste årene har blitt ti ganger mer fordypet i datamaskinens elektromagnetiske felt, bare for å formidle informasjon, råd og terapeutisk hjelp mot elektromagnetiske felt til folket … Nå i disse korona-tider står vi overfor et annet paradoks: medialisering!

For bare en måned siden klarte den idealistiske filmteknikeren Martin Berg å overtale meg til å spille inn to forelesninger som begge nå også er tilgjengelige på DVD (på tysk): 5G – helbredende perspektiver (med et stort kapittel om mistelteinhemmeligheter, på forespørsel fra publikum ), og triaden av lysforurensning – lysbiologi – lysinhalering, begge i Witzenmann sentrum i Dornach / Sveits.

Dette er for øvrig en god adresse, et digitalt bibliotek med spirituelle foredrag. Absolutt å anbefale! Her er et par teasere på  YouTube..

En forsmak finnes her på vår  YouTube Kanal; den siste delen av 5G foredraget (på tysk): „Heilende Perspektiven und Mistel-Geheimnisse).

Vel, jeg liker å holde foredrag, alltid inspirert av å møte mennesker i publikum. Og nå skal jeg tilby forelesninger og seminarer på nettet? Jeg må innrømme at det er et stort skritt, men selv om jeg ikke helt har klart det ennå, så ser det altså ut til at vi hopper inn i de kalde bølgene på WWW. En hjelp på veien er de konkrete menneskene som oppfordret meg til å gjøre dette. Når jeg om et par uker ser inn i kameraet, vil jeg se for meg Yvonne og Marianne i Holland, Ingrid Sabine og Andrea i Wien og alle de andre vennene som har puffet meg uti…

Hvis du er interessert, er det fint om du registrerer deg – uten forpliktelse, da er det enklere å planlegge. (Forelesninger eller seminarer, misteltein, 5G (inkludert pandemi), osv. … – hva vil vi ta for oss?)

Du kan gratis reservere plass på våre online seminarer HER

 

Med blandede følelser og likevel i forventning.

En hjertelig hilsen fra Raphael

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.