Misteltein blomsteressenser mere aktuelt enn noensinne!

posted in: Nyheter 0

Kjære mistelteinvenner!

I dag, lørdag 28. mars 2020, er en spesiell dag. For første gang klarte jeg å gå morgenturen til biene i skogen, til knausen ved bekken, barfot. Vel er det fortsatt rim og nattefrost, men morgensola i Væren (eterisk i Fisken) gir allerede mye varme

Ellers er det spesielle, festlige tider. De første mistelteinblomstersessene oppsto for 20 år siden i Dornach, Arlesheim. Den siste forelesnings- og seminarreisen (Hamburg, Dornach) fikk jeg anledning til å avslutte med en etterlengtet tur til Kaukasus. Med i kofferten på hjemturen: tolv nye misteltein- og blomsteressenser, inkludert uvanlige varianter som hagtorn, hassel og fremfor alt pære.

Året 2020 ble kunngjort med basuner i de hellige nettene: alt vil forandre seg, knapt en stein vil forbli på stein – men det vil gå bra, selv om det er svimlende nær avgrunnen! Som antydet i tidligere nyhetsbrev, ble disse oppfatningene konkretisert og forsterket rundt tiden for Saturn og Pluto-konjunksjonen 12. januar; nå er de i ferd med å utfolde seg mektig i det ytre. Vi er alle ekstremt prøvet. Jeg mener da ikke ved så små detaljer som å måtte vente i to dager på flyplassen i Moskva for å få lov å reise hjem eller nå å måtte være i karantene; jeg mener ikke en gang den foreskrevne «generalpausen» (som er hva uttrykket corona betyr i barokkmusikken). Jeg mener de lurende farene ved den nåværende, enormt ustabile situasjonen: overvåkningstilstand og tyranni, tvungen vaksinasjon (se sammenhengen mellom WHO og legemiddelindustrien, spesielt Bill Gates Foundation) drives av av de globale aktørene – som i tidligere finanskriser. Og likevel, hvis vi alle er våkne og samtidig meditativt bærer denne våkenheten sammen, støtter hverandre i ensomheten i leilighetene våre, kan verden i stillhet konfigurere seg fullstendig; mentalt, politisk og økonomisk.

Essensene av mistelteinblomstene ønsker å hjelpe med dette. Som professor Volker Fintelmann – nestor for antroposofisk misteltein-kreftterapi – og Steffen Hartmann skildrer sensitivt og overbevisende i sin fortjenestesfulle bok «Skape fremtid med Vidar» »Mit Widar Zukunft schaffen« (Verlag Freies Geistesleben 2019) , er misteltein dypt knyttet til denne «Nordens erkeengel» som venter i stillhet i utkanten av den apokalyptiske Ragnarok-demringen, til hans tid har kommet, til han, den stille guden blant Æsene, kan sette foten i ulvens gap. Dette er vendepunktet i gudenes kamp, hvor den nye jorden skapes, vevd av menneskenes beste krefter.

Den tiden er nå: Motstiden! Michael og Vidar arbeider sammen og utfyller hverandre: Erkeengelen fyller plassen Michael forlot da han ble tidsånd. Michael går tappert foran, han har en mannlig gest; Vidar virker fra omkretsen, ut fra stillheten, fra kraften i å lytte.

Akkurat her ligger også kilden. Mistelteinkraften som «bevissthetsmedisin». De våknende menneskene i sitt perifere vesen, Jeg i omkretsen, en lyttende, musikalsk selvoppreisthet. På denne måten kan vi med verdighet og til slutt uskadet gå gjennom utfordringene i vår biografi.

En spesiell oppgave ble lagt til i begynnelsen av 2020: rytmene i biografien klinger polyfonisk sammen med rytmene årsløpet. Dette er en enorm forskningsoppgave, og den har bare så vidt begynt. Har noen av dere noen fornemmelser rundt dette? Skriv til meg!

Hva vi har registrert så langt: effekten av mistelteinblomsteressene som et «geobiografi» -arbeid, utfolder seg i tre stadier, på tre nivåer – som interessant nok tilsvarer de tre fasene i den forrige essensapplikasjonen, bare i motsatt rekkefølge:

  1. innledningsvis baserte vi misteltein-blomsteressene på Bachessensene, de australske Bush Flowers og de californske FES, etc. Det betyr at det handlet om å finne den individuelt riktige blomsten og ta den over noen uker, i henhold til det personlige «tema» i sjelen.
  1. Etter 2012, og i økende grad fra 2014, har transformasjonsarbeidet i lyskroppen, i auraen, utviklet seg så å si til endring «i sanntid». For å gjøre dette, kan du ta en av essensene i hånden og intuitivt bli ført til resonanspunktene i de oversanselige vesensleddene, der «noe skjer», hvor det er traumer, blokader, men også skjulte potensialer, klare til utvikling.
  1. Siden oktober 2019 har vi utviklet den tredje og åndelig gjennomgripende metoden for geobiografi: essensene står på gulvet i den velkjente lemniscate- hjerteformen; nå går du til sentrum av essensene – alene eller ledsaget av oppmerksomheten til en terapeut eller en seminargruppe – i syv skritt din egen biografi – en gjennomgang gjennom Devachan og tilbake.

Dette er nå det ideelle bildet av en mistelteinblomst- behandling: trinn for trinn fra det kosmiske urbildet til integrering i hverdagen.

Første trinn: Sirkel av essenser på gulvet; jeg «går» biografien min. Fra fødsel til død og videre utover, gjennom planetariske sfærer og verdens midnatt og tilbake til i dag.

Andre trinn: I den dialogiske, «kunstneriske» og improviserte prosessen med en mistelteinblomsterapeut lot jeg essensene utvikle sitt transformative potensiale i auraen min. Ingen kan på forhånd forutse hvordan det vil utvikle seg, alt er prosess, alt er transformasjon – å stole på hjelp fra den åndelige verden (engler og klientens kroppselementærvesen inngår i en dialog, spesielt med engelen til biografiledsager, som igjen knytter an til helbredelsens erkeengelen.

Tredje trinn: Etter å ha fullført transformasjonsprosessen, spør vi: »Hvilke essenser kan nå bidra til å integrere transformasjonsprosessen og å lade klienten i hverdagen med klarhet og styrke? Som regel henvender vi oss til de tolv essensene i «Livssirkelen», de er uovertrufne i sin arketypiske kontur. Fra tid til annen trenger du imidlertid også de mer spesifikke nyansene i det profesjonelle settet; i de tre ganger tolv essensene fra Balder, Odin og Vidar-settet; eller den spesifikke hjelpen fra de to ganger syv planetensessene eller – og dette skjer stadig oftere – fra omegaessensene fra evighetsområdet.

Nå står vi like foran den stille uken 2020. Det vil si ved jubileet for den overraskende prosessen fra mars 2000 til mars 2004, som tok opp morgen- og kveldskrefter i de syv dagene før påske og dermed hevet misteltein – blomsteressensene til nivået for den biografiske helbredelsen ut fra Jeget. Siden den gang har mistelteinveien vært en vei med den oppstandne, gjennom dypet av menneskelivet til en ny forbindelse med den kosmiske lysverden.

år siden sittende i en lenestol eller med champagne. Tvert imot: det faller sammen med en dramatisk transformasjon av hele menneskeheten i 2020. Og det er akkurat dette mistelteinen vil hjelpe til med!

Fra hjertet av de friske, vårlige skogene ved Oslofjorden

Deres Raphael

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *