Praktiske tips: Sunt og uredd gjennom koronatiden

posted in: Nyheter 0

Immunkompetanse er en ferdighet som fort kan av-læres under frykt og stress, men som også kan bygges opp igjen. Immunitet betyr: å oppfatte hva som hører til meg – og om nødvendig sortere ut det som er fremmed. Ingen gjør dette bedre enn bier! Hvis en nysgjerrig, honningspisende mus kommer inn i kuben, vil den omgående bli ufarliggjort: Hundrevis av bier kapsler den inn med propolis slik at ingen av de dødelige likgiftstoffene slipper ut.

 

Vi burde stole mer på bier. I en tid hvor antibiotikaresistens er et økende problem, stiller våre hardtarbeidende hjelpere seg villig til å gi oss av gavene sine: biegift, propolis og honning er ekstremt antiseptiske. Med duften og det milde lyset fra bivokslyset føler vi oss omhyllet av det levende. Det gir fred og tillit. Vi har i vår stue den fantastiske propolisfordamperen Propolair som går dag og natt. Sterkt anbefalt! Her er en oversikt over den tyske foreningen for apterapi. Og her neste kurs på www.beedynamic.no

 

 

 

Planteverdenen kompletterer bienes gaver. Her kan vi stole på mange konvensjonelle medisinske studier (se for eksempel her), fordi de farmasøytiske gigantene gjentatte ganger studerer ingrediensene i medisinske planter, slik at de senere kan isoleres og syntetiseres. – Til virusepidemier er virkningen av visse planter godt dokumentert, blant andre: andrographis, cistus, boswellia (frankincense), lakrisrot. (Vi har et par spesielt gode kvaliteter i nettbutikken vår – ikke bare etter pandemi-panikken kom; blant annet den beste cistrosekvaliteten i Europa, den eneste som ikke har noe bladtilbehør.)

Det kan overraske mange at det rapporteres svært vellykkede behandlinger med apparater:

 

– Bad med oljedispersjonsapparat som bringer den helbredende kraften av eteriske oljer gjennom huden direkte i blodet, så å si. Ravintsara-olje er sannsynligvis det kraftigste våpenet mot infeksjoner – slik Thomas von Rottenburg beskriver det i sitt autoritative standardarbeid om eteriske oljer. Dessuten: tilsett noen dråper mistelteinessens «Essence of the I am» og «Essence of Protection» til badevannet. Det kan kanskje overraske, men det tilsvarer erfaringen: Eteriske oljer i badevann har en mye sterkere effekt enn gjennom munnen – men det skjer kun i vann uten bruk av emulgator, noe som bare er mulig ved bruk av den spesielle virvleren. Det er også en glede!

– Så har vi frekvensbehandling. QuickZap PowerTube fra Sveits er en virkelig tryllestav! Den er kjent for å behandle Lyme-sykdom/Borreliose (det er slik jeg ble kjent med den selv), men apparatet er like virksomt på andre områder. Det er viktig å merke seg at etter behandlingen trenger du godt, levende vann. Hvis du ikke har en egen kilde, er det viktig at vannet er renset og revitalisert.

– Enda mer fantastisk: fargelysterapi! På den ene siden har vi det naturlige dagslyset og den belivende turen ut i frisk luft og vårsol! Mer teknisk: aktiverer det fargete lyset fra  Photon Wave apparatet de aktuelle områdene i hjernen på en målrettet måte som går dypt inn i kroppen.Hvis du i tillegg setter testampuller av stoffene eller mikrober som skal utskilles i lyskanalen, føler de fleste umiddelbart hvordan kroppen reagerer. Drikk mye, og deretter raskt på toalettet!

– Lys og varme virker dypt. Begge finnes i den infrarøde delen av lyset – og mangler i den døde LED-belysningen. Nå er ikke alle så priviligerte som oss, som bor i skogen med fyring med ved og har den mest fantastiske elementar-varme … Men en  infrarød matte kompenserer for dette, gir lys og varme dypt under huden. Dette har en avslappende og støttende effekt på alle avgiftningsprosesser. Det finnes også en egen infrarød badstue – men med litt fantasi kan matten også brukes som sådan.

– Vi kan si mye om ernæring. Den med viruset sterkt koblete mobilstrålingen skaper oksidativt (og spesifikt: nitrosativ) stress; følgelig er antioksidanter viktige. Personlig nyter jeg en blåbærsmoothie hver ettermiddag. Å være innelåst kan føre til gjenoppdagelse av sunne hjemmeoppskrifter: legg surkål i tønne, brygg Kombucha, vannkefir – alt veldig, veldig nyttig. Jeg oppdaget den veganske kokosyoghurten: du får revet kokosnøtt til en billig penge; den bløtes i vann over natten og deretter må den moses, så du får kokosmelk (vel, du kan også kjøpe den i en boks…). Start så med yoghurtkultur: veldig delikat!

– Næringsmiddel nummer 1 er selvfølgelig vann. Hvis du ikke har tilgang til kildevann, trenger du i dag enheter som filtrerer og vitaliserer vannet. Vi følger rådene fra vår venn Willi Höfer fra Wasserstudio Bodensee. Vi har solgt filter- og virvelsystemer i over ti år og har brakt internasjonale eksperter til Norge gjennom to vannsymposier – det vi nå selger er summen av våre erfaringer. I et nøtteskall: det finnes mange gode filtre, det beste fra pris-ytelsesforholdet er disse. Maunawai inntar en framtredende posisjon, den filtrerer og vitaliserer i ett, helt naturlig og uten trykk – akkurat som den levende jorden gjør det med sine mange jordlag. Vi bruker ikke aggressivt drepende (omvendt osmose) og manipulerende (Grander etc.) metoder. Enheter som øker pH i vann (vannionisering) kan være svært effektive i kombinasjon med basisk faste eller ved alvorlige sykdommer – men de erstatter ikke daglig drikkevann.

 

 

Og så har vi det åndelige nivået. Mennesket med sin vilje til å leve, med håp og frykt. Komponisten Torben Maiwald har skrevet et fint og nyttig dokument til dette. Og Online Lockdown Retreat tilbyr en tre uker lang „online-retreat“ med informativt, oppvekkende og ting til ettertanke i en god blanding.

Hvorfor påvirker det meg (eller ikke)? Hva gjenstår av meg når døden ser ut til å lure rundt neste hjørne? Hva er min livsmelodi i den hektiske støyen fra verden?

Essenser med mistelteinblomster lover ingen symptombehandlinger. De henvender seg alltid til ditt «Jeg», individualitens høyeste nivå. Fra denne eneste sikre posisjonen kan imidlertid det meste sees, ordnes og formes. De harmoniserende impulsene overføres ovenfra og ned, så den fysiske trivselen kommer vanligvis til slutt, men dypt innenfra.

 

Følgende er spesielt viktig:

Angstprofylakse; vær i din egen styrke:

Circle of Life 3: Essence of the I am

Circle of Life 11: Essence of Protection.

Hvis du har «tatt opp» noe, det være seg fremmed energi, følelser eller til og med virus, er Transformasjonsformelen et flott verktøy. Tre essenser i synergi (du trenger ikke en gang å innta dem) kombinert med en spesifikk praksis. Mer om dette på www.mistelessenzen.de og i brosjyren. Vi ønsker deg rolige, sunne og inspirerende påskeuker!

 

Ressurser:

Nå er det spesielt bra å ha uavhengige faktakilder. Her er bare et lite utvalg:

medisinsk

 

I USA er de antroposofiske legene ofte mer radikale enn her….

Her i Interview med folk fra Collective Evolution, Ken Wilber – inspirert og alltid med et godt blikk for det positive.

  • Og så den moralske autoriteten til Robert Kennedy junior (sønn til den myrdede presidentkandidaten).Hans primære anliggende er å beskytte barn, bl.a. gjennom vaksinasjonsopplysning. Som forbrukeradvokat berører han alle kjernespørsmålene i den amerikansk dysfunksjonaliteten og den globale situasjonen generelt.
  • Charles Eisenstein Charles Eisenstein er riktignok ikke lege, men har også gode tanker i denne sammenhengen.

 

For de større sammenhenger:

 

Kristensamfunnspresten Alfred Wohlfeil sender hver kveld (!) ut et utvalg av trykk- og  online medier, Mainstream som Alternative. Her er hans alternative E-Mail-Adresse.

 

PS

Www.change.org/p/bill-gates-stop-id2020

http://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218

https://id2020.org/alliance

 

https://www.gavi.org: Vaksiner blir nå satt inn for å fange opp alle menneskers biometriske identiteter; Big Brother fusjonerer med Big Pharma

Og for dem som ennå ikke visste det: WHO er 80% privatfinansiert, den største giveren er (selvfølgelig) Bill Gates. Her er den veldokumenterte vitneforklaringen fra Robert Kennedy Jr., som til tross for, eller kanskje på grunn av drapet på hans far og onkel, aldri gir opp å stå opp for sannheten.

Også den tyske sjefsvirologen, selve referansepunktet for all skremselsinformasjonen, er av dem som mottar betalinger fra Gates Foundation.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *