TIPS: EHS Seminar på Kypros med Prof. Olle Johansson, Einar Flydal og Dr. Heiko Santelmann (og evt. anlednin- med Prof. Olle Johansen, Einar Flydal, Dr. Heiko Santelmann

posted in: Nyheter 0

Dette er ikke et BALDRON event men noe som venner av oss arrangerer og som vi vil gjerne tipse om.  Hvis du er interessert, kontakt Heiko direkte og si gjerne en hilsen fra oss i BALDRON….

 

se også under events…

 

https://einarflydal.com/wp-content/uploads/2020/01/EFlydal-20200110-AMS-m%C3%A5lerne-Flykte-til-Norge-eller-flykte-til-Kypros.pdf

Invitasjon til seminar med visning for EHS-personer på Kypros

Invitasjon til seminar for EHS-personer på Kypros

 

Siden jeg selv er Elektro-Hyper-Sensitiv og i flere år har behandlet pasienter med denne funksjonshemningen, har jeg, sammen med andre, vært på utkikk etter steder hvor man kunne oppholde seg uten å bli syk. Og helst på varmere strøk, siden det ikke frister mye å bo i en hytte i skogen uten strøm om vinteren.

 

Etter en stund kom jeg over et spennende sted med minst 320 soldager og svært lite stråling på Kypros. Men før jeg kjøpte min ferie-leilighet der, ba jeg Einar Flydal (fra www.einarflydal.com) om å reise ned for å måle strålings-belastningen i leiligheten og området rund. Det viste seg at verdiene var overraskende lav, noe som flere EHS-pasienter og venner kunne bekrefte når de kom på besøk i fjor. Også Olav Jensen, som jobber for Baldron, målte veldig lav basis-stråling som er svært sjelden i Europa. – Det finnes ikke 4G på Nord-Kypros og alle jeg har snakket med er sikker på at det ikke kommer 5 G heller. Så for meg er dette det trygge paradiset jeg lenge har lett etter for meg og min familie.

Etter å ha hatt flere diskusjoner med Einar Flydal, kom vi på en god ide: La oss invitere personer som lider av sin funksjonshemning, ved å overreagere på elektro-magnetisk stråling ned hit til et seminar hvor de føler seg bedre og kan møte 3 utbyggere, som lot seg inspirere av Einar om å bygge hus/leiligheter som er tilrettelagt for EHS (= elektro-hyper-sensitive). Minst en av utbyggerne tilbyr at husene blir kledd inn i stråledempende naturstein fra fjellet her, isolasjon mot stråling mellom etasjene, kablet internett/Ethernet i alle rom og på terrassen, strømmåler ca. 100 meter fra leiligheten, isolert sikrings boks langt fra soverommene, natt-bryter som slår av all elektrisitet i huset (minus alarm, kjøleskap og fryser), tilrettelegging for gulvvarme med vann, gamle Edison-lyspærer istedenfor LED, ingen dimmere og isolerte ledninger og vegger.

Endelig ser det ut som om vi får dette til ved god hjelp av gruppen Freedom, som har gode kontakter til utbyggere. Derfor kan vi tilby seminaret til svært gode priser. Dette seminaret blir kombinert med ferie og presentasjon av 3 planlagte byggeprosjekter som er svært interessant. Spesielt fordi utbyggerne vil strekke seg langt for å bygge luksus-appartementer som passer for mennesker med spesielle behov til prisen av en rimelig hytte i Norge.

 

Foreløpig seminarprogram: Einar Flydal, som er kjent fra EMF-debatten i Norge, vil fortelle om de pågående rettslige prosessene om AMS-målerne, om 5G og om hvorfor og hvordan vi kan beskytte oss. Lege Heiko Santelmann vil dele sin erfaring fra sin praksis med EHS-pasienter: «Hvordan finne ut om man reagerer på stråling, hvordan kan man bevise det og hvilke tiltak kan hjelpe?»  Den 3. foredragsholder blir en stor overraskelse.

Seminaret og turene er skreddersydd for EHS-personer. der alle deltakere skal skru av mobiltelefonene når vi er samlet og i busser eller taksier.

 

Anleggene som vi skal høre mere om skal bygges på den fineste delen av Kypros, den i Nord: https://www.youtube.com/watch?v=vk-c8VeK5Rs . Der er vannet fra springen mye bedre, de har mer areal til landbruket, kriminaliteten er så lav at landet rangerer på plass 5 på listen over de tryggeste land i verden og luften er bedre, siden det er forbud å spraye aluminium, m.m. fra fly for å «dempe den globale oppvarmingen». De bygges nær havne-byen Kyrenia/Girne. Et på fjellsiden med blikk over havet, mellom den lille fjellbyen Ilgaz og vin-hotellet www.gillhamvineyard.com , med flott turterreng, hvor man bl.a. kan gå den gamle fjellveien til Karmi og andre fjellandsbyer. De andre ligger ved Middelhavet, nær strender.

 

 

Tiden er 28.4.-5.5.

Priser:

  • Seminar med 7 overnattinger i luksus-dobbeltrom 2000 NOK per person. MEN det er begrenset med plass: Det gjelder «først til mølla».
  • Mat og drikke dekkes av deltakerne, men er rimelig og super god.
  • Transport fra/til flyplassen Larnaca koster ca. 600 NOK for en maksitaksi med 6 passasjerer, halvparten når man kommer via flyplassen Ercan.
  • Flyreisene ordner dere selv. OBS: Jeg fikk returbilletter til under 1800,- p.g.a. en Nyttårskampanje (til 13/1) fra Norwegian på www.finn.no .

 

 

På Nord-Kypros betaler man med Tyrkiske Lire, Euro, Pund eller kreditt-kort.

 

Siden det haster veldig med å få bestilt rom (og rimelig flybillett), ber vi om en umiddelbar tilbakemelding ved å sende en mail med telefonnummer og navnene til deltakerne til meg på vv@santelmann.no  sammen med kopi av flybilletten(e).De beste rommene går til de som er raskest ute med bestillingen.

Dere får flere opplysninger da per mail.

 

 

Hilsen,

 

 

Heiko Santelmann, lege

 

Kontakt meg for mer info her: vv@santelmann.no tel: 90570686

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *