Water2012

Vannsymposium har vært arrangert to ganger i Oslo – se her de vakre bildene og spennende foredrag fra “Water 2012” og foredrag fra Vannsymposiet 2011. Noen filmklipp fra 2012 er lagt ut på på Youtube ved BALDRON TV .

Lauterwasser_W1

dansende-vann

 

 

 

 

BALDRON har vært initiativtaker til oppropet Redd Vannet og støtter aktivt Vannbevegelsen for Vann som Felles Gode.

Som eneste aktør i Norge tilbyr BALDRON Helseforhandleren  et bredt spekter av vannrensere, vannbehandlere og energetiske metoder for vitalisering av verdens viktigste råvare. Hos oss får du ikke noe lettvint svar a la “kjøp denne, den løser alt”. Vi vil vise respekt for vannet og all den fantastiske forskningen som er blitt gjort de siste årene. Derfor viser vi fordeler og ulemper med alle ulike teknologier og tilbyr spissproduktene på markedet. Og enda noe unikt: vi sitter på verdens første kvalitative målerapporter for vannvitalisering, utført av det rennomerte Institutt for strømningsforskning i Tyskland, ledende for kvalitativ vannforskning helt siden Theodor Schwenks banebrytende “Sensitiv Kaos” på 60-tallet.

 

Badekar-335x222px Dusj-805px

Når det gjelder produkter, så finner du alt i vår nettbutikk; fra filtersystemer via vannionisering til de kjente vannkaraflene og andre metoder for vannvitalisering. Dessuten er vi spesialister på vitaldusj og ikke minst badeterapi, og tilbyr apparatene for oljedispersjon, samt spesiallagete eteriske oljer for dyp regenerasjon og velvære.